Dolar 32,5439
Euro 34,8924
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Şehrimizin Çocuğu Bu Grupta Ve Bu Grup Şu An Listelerde Zirvede ..

Şehrimizin Çocuğu Bu Grupta Ve Bu Grup Şu An Listelerde Zirvede ..
28 Nisan 2021 20:02 | Son Güncellenme: 28 Nisan 2021 20:37
2.258
A+
A-

Altenatif Rock Grubu Madrigal’in çıkardığı Yeni Albüm Neogazino Listeleri Alt Üst Etti Ve Zirveye Oynuyor.

2020 yılının parlayan yıldızlarından birisi olan Madrigal yeni albümü Neogazino ile çıkar çıkmaz listeleri alt üst etti ve şu anda Türkiye’de her listede birinci.

Seni Dert Etmeler ve Kelebekler gibi başarılı şarkılarıyla çıkış yapan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Madrigal grubu 4 Nisan günü yeni albümü Neogazino’nun ilk şarkısı olan M.I.T’i Youtube üzerinden yayınlamış ve hayranlarına duyurmuştu.
 

 

9 Nisan günü yayınlanan Neogazino, tüm dijital platformlarda yerini aldı.

 

 

Albümde yer alan şarkılar;

 

 

M.I.T,

 

Ne Zamandır Sendeyim,

Dip,

Bambaşka,

Aynadaki Görüntün,

Bizim Olsalar Yeter.

Madrigal Kimdir?

Ceyhun Kaan Karakaş ve Kaan Alıcı tarafından 2007 yılında Kocaeli şehrinde kurulan Madrigal, o günden beri aktif müzik hayatına devam ediyor.

Elektro gitarda Ceyhun Kaan Karakaş,

Bas gitarda Kaan Alıcı,

Vokal ve gitarda Anıl Erdem Cevizci yer alırken

Bateri ve geri vokalde Sanlı Akgün yer alıyor.

Klavye de ise Burak Emir Kamacı’yı görüyoruz.

Madrigal, 2017 yılında çıkardığı Sonunda isimli single’ı dinleyicilerin kalbini fethetmeye başlamıştı.

2020 yılında çıkardığı Seni Dert Etmeler isimli single’ı ile en sevilen üçüncü nesil müzik grupları arasında yerini hızla aldı.

Seni Dert Etmeler Şarkıları ile Müzik Piyasasında ki elde ettikleri başarılarının tesadüf olmadığını kanıtlayan grup en son number one radyosunun yapmış olduğu anketler ve listelerde yine en önde yer almayı başaran grupa başarılarının devamını dileriz.

Kdz Ereğli’de doğup büyüyen ve Madrigal Grubunda Baterist ve Geri Vokal olan Sanlı Akgün’ün de içinde bulunduğu gruba desteklerinizi bekliyoruz.

Aşağıdaki ankette de Listeye giren başarılı grubun Seni Dert Etmeler Şarkısını ve Yine Gruplar arasında Listeye giren Madrigal Grubu seçeneğini doldurmanızı rica ediyoruz.

https://m.numberone.com.tr/head-soulders-nr1-video-muzik-odulleri-anketi-2020/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.