Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

Mustafa Kemal Bektaş’ın Farkı Ne ?

Mustafa Kemal Bektaş’ın Farkı Ne ?
2 Ekim 2022 11:22
590
A+
A-

Nedir Bu Mustafa Kemal Bektaşa Yapılan Ayrıcalığın Sebebi ???

Tempo Gazetesi Her Geçen Gün Habercilik Başarılarına Bir Yenisini Eklerken Ak Partili Seçmenleride Şaşırtmaya Devam Ediyor .

Tempo Gazetesinin Haberine Göre ;

“Oylar AKP’ye, Başkan çocukları ERDEMİR’e!..

 

AK Parti’ye gönül veren binlerce genç işsiz ve garip gurebanın çocuğu geleceğini büyükşehire göç ederek ararken, Milletvekili Hamdi Uçar, ÖZSÜT ihalesini kendisine peşkeş çeken Ali Bektaş’ın oğlu Mustafa Kemal Bektaş’ı ERDEMİR’e işe koydu.

Hamdi Uçar, daha önce de akrabalarını Zonguldak Belediyesine işe aldıran Ali Bektaş için de “Almışsa almıştır, onlar ekmek yemeyecek mi?” demişti.

HAMDİ UÇAR ERDEMİR’E 45 İŞÇİ ALDIRDI MI?

“ERDEMİR’e yaklaşık 45 işçi aldıran Milletvekili Hamdi Uçar, ÖZSÜT ihalesini kendisine peşkeş çeken Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın işsiz oğlunu ERDEMİR’e işe koyduğu ortaya çıktı.”

AK PARTİYE GÖNÜL VERMİŞ İŞSİZ GENCİN HAKKINI YEMİŞ OLMUYORMUSUN UÇAR ?

 

Zonguldak’ta istihdamın artması, yeni iş sahalarının oluşturulması yerine İl Müdürlüklerine atamalar yaparak, kurumların bütçelerinde söz sahibi olan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti’ye gönül vermiş yüzlerce işsiz genci bir kez daha yok saydı.

 

Milletvekili seçimlerinde Belediye Başkanlarının desteği alarak Ankara’da etkili olmak adına kendine yakın Belediye Başkanları’nın yakınlarını dikkat çekmemek adına çaprazlama Belediyelere işe yerleştirme operasyonun mimarı Hamdi Uçar, Ali Bektaş’ın İnşaat Mühendisi oğlu Mustafa Kemal Bektaş’a referans olarak geçtiğimiz yıl ERDEMİR’e yerleştirirken, AK Parti’ye üye olmamasına rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevdaları nedeniyle oy veren binlerce garibana ne zaman sıra geleceği merak ediliyor.

 

 

FETÖ itirafçısı Ali Bektaş’ın bir çok akrabası dikkat çekmemesi için Zonguldak Belediyesi’ne, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’a yakın olan isimler Kozlu Belediyesi’ne veya Kilimli Belediyesi’ne iş başı yaptırıldı haberi daha önce kamuoyunda yer geniş almış, Milletvekili Hamdi Uçar ise “Akrabalarını işe almışsa almıştır” diyerek siyasi ahlaksızlığı meşrulaştırmaya çalışmıştı.

 

İşte Hamdi Uçar’ın o sözleri;

 

(12 Mayıs 2020)

 

AK Parti Zonguldak milletvekili Hamdi Uçar, AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın yeğenlerini işe alabileceğini, o insanların ekmek yiyeceğini belirterek, “Almışsa almıştır. Kendi çevresinde bildiği tanıdığı seçim döneminde beraber yürüdüğü yada akrabalık ilişkisi olduğu insanlar. Bu insanlarda ekmek yiyecek. Gündeme getirilmesi etik ve doğru bir şey değildir” diyerek gündeme bomba gibi düştü.

 

İş sahasının olmayışı nedeniyle her geçen gün binlerce genç büyükşehirlere göç etmek zorunda kalırken Zonguldak’ta iktidar partisine mensup Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yeğenlerini işe alarak tüm tepkileri üzerine çekmişti.

 

Ali Bektaş’ın İmar ve görevi kötüye kullanmaktan suçlarından halen Ağır ceza Mahkemesinde yargılanmasına rağmen Kozlu’ya belediye Başkanı yapılmasını sağlayan Hamdi Uçar ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada belediye Başkanlarının akrabalarını işe alabileceğini, onlarında ekmek yiyeceğini belirterek konunun gündeme getirilmesinin etik olmadığını söylemesi şaşkınlığa neden oldu.

 

Almışsa almıştır

 

Yerel yöneticiler seçim dönemlerinde kendi çevrelerinde nitelikli kişiler varsa alacak tabi. Biz ona bir şey diyemeyiz. Şimdi bunu eşleştirenler o makamlara o koltuklara gelseler çevrelerinde eyer ihtiyacı olan insanlar varsa onlar onu değerlendireceklerdir.

 

Sen bu adamı niye aldın alamazsın diye böyle bir yaklaşım ile eleştirmek çok doğru değil.

 

Ali Bektaş belediye başkanıdır. Yada Ömer Selim Alan belediye başkanıdır. Kendi çevresinde bildiği tanıdığı seçim döneminde beraber yürüdüğü yada akrabalık ilişkisi olduğu insanlar.

 

Bu insanlarda ekmek yiyecek. Siz bu adamı belediyeye işe almayın kamu kurumuna işe almayın nereye işe girecek bu insanlar. Bir yerden ekmek yiyecekler. Bu yakını olmuştur olabilir.

 

Ama başka birisini de işe alınması için biz elimizden geldiğince mücadele ediyoruz. Malum süreç belli. Şimdi bunun malzeme yapılması gündemde tutulması çok etik ve doğru bir şey değildir. Almışsa almıştır.

 

Belediye başkanı hırsızlık yapmamıştır, yolsuzluk yapmamıştır. Bunu neye göre eleştireceksiniz. Bu çok doğru bir yaklaşım değildir. Ereğli ve Devrek belediye başkanı geldi geleli 4 senedir çalışan insanları iş akitlerini fes etti. Bunları konuşmuyor bu insanlar. İşe almış niye almış. Bir insan ekmek yesin. Varsa tabi bir boşluk.

 

Oğlu çizdi, babası onayladı!

 

Diğer taraftan Kozlu Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Celal Murat Birinci, Ali Bektaş’ın oğlu Mustafa Kemal Bektaş’ın Eminoğlu İnşaat’ın projelerini çizdiğini, babası Ali Bektaş’ın onayladığını iddia etmiş, “, “Mustafa Kemal’e, Eminoğlu İnşaat’ın inşaat projesini çizip, onaylayan siz değil misiniz?

Bunlar mı yasal?

Senin yaptığın işlerin hangisi yasal?

Bunlar mı iftira?

Açın iftira davası, her şey ortaya çıksın. Bundan sonra herkes her şeyi duyacak” demişti…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.