Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 19°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Hasta Kabulüne Başladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Hasta Kabulüne Başladı
7 Eylül 2021 12:57
278
A+
A-

Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Hasta Kabulüne Başladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Hasta Kabulüne Başladı
Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Hasta Kabulüne Başladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Buket Yılmaz, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı’nda da öğretim üyesi olarak görev alan Dr. Öğr. Üyesi Buket Yılmaz, 1988 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2012 yılında mezun olan Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz, 2012-2017 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi aldı.

Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz, 2012-2017 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Kliniğinde, 2017-2018 yılları arasında Diyarbakır Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’nde, 2018-2019 yılları arasında Sakarya’da özel hastanede, 2019-2021 yılları arasında ise Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniğinde görev yaptı.

Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz, 2015 yılında Almanya, 2016’da Danimarka, 2017 yılında Hollanda ve 2018 yılında Portekiz’de yurtdışı kongrelerde bilimsel makale sunumları yaptı. EMG, EEG ve polisomnografi sertifikaları mevcut olan Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz, EMG çekimi ile yakından ilgilenmektedir.

2018 yılında migren botoksu üzerine eğitim alarak, klinik çalışmaları yapan Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz’ın, sekiz yurtdışı, dört yurtiçi makalesi, sekiz yurtdışı, beş yurtiçi bildirisi bulunmaktadır.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Nöroloji kliniğinde hasta kabulüne başlayan Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz, evli ve iki çocuk annesi olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

 
SANKO Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Poliklinği’nde verilen hizmetler; tüm nörolojik hastalıkların tanı ve tedavisi için gerekli bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans, elektroensefalografi (EEG), elektromiyografi (EMG) ve kan tetkiklerinin yapılabildiği bir birimdir.

Tanı ve tedavisi yapılabilen hastalıklar şunlardır.
1. Beyin damar hastalıkları:
A) Beyin damar tıkanıklıkları.
B) Beyin kanamaları.
2. Epilepsi (sara) hastalıkları.
3. Baş ağrıları (migren, stres kaynaklı, beyin dokusu hastalıklarına bağlı).
4. Bel – boyun ağrısı.
5. Yüz veya başın değişik bölgelerinde ortaya çıkan nevraljik ağrı.
6. Hareket bozuklukları: Parkinson hastalığı, distoniler, diskineziler.
7. Beyin ve omurilik hücrelerinin yıkımı ile ilgili hastalıklar: Bunamalar (damar hastalıklarına bağlı, Alzeimer tipi, vb.), ALS.
8. Beyin ve omurilikte miyelin yıkımı ile giden hastalıklar: Multipl skleroz, akut demiyalinizan ansefalomiyelit, transvers myelit.
9. Kas hastalıkları, sinir – kas kavşağı hastalıkları (myestenia gravis, vb.).
10. Merkezi sinir sisteminin yapısı ile ilgili hastalıklar.
11. Vücudun çevresel sinirlerinin hastalıkları: Nöropatiler; İlaç zehirlenmelerine bağlı, şeker benzeri metabolik hastalıklara bağlı, immun kökenli, vb.
12. Baş dönmesine yol açan hastalıklar.
13. Bilinci bozan hastalıklar.

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde, Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Tıbbi / Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakli Merkezi, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi Onkoloji, Terapötik Aferez Merkezi, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak Burun Boğaz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Hematolojisi ve Çocuk Onkolojisi, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik Rekonstrüktif Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite Merkezi, Periton Diyalizi Merkezi, Pulmoner Rehabilitasyon Merkezi, GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.