Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

O kız 8 kez karnından 2 kez boynundan bıçaklanmış

O kız 8 kez karnından 2 kez boynundan bıçaklanmış
9 Aralık 2020 23:20 | Son Güncellenme: 9 Aralık 2020 23:55
698
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde karnından bıçaklanan genç kız ağır yaralandı.

 

Yaralı Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı.

Olay ilçeye bağlı Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi Üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre 22 yaşında ki Çağla Ç. (22) eski sevgilisi U.Ö. (40) ile kendi evinde tartışmaya başladı.

Daha önce de sık sık kavga ettikleri iddia edilen Çağla Ç. İle U.Ö. arasında ki tartışma kısa sürede kavgaya döndü. U.Ö: nün belindeki bıçakla Çağla Ç. Yi iddiaya göre 8 kez karnında iki kez de boynundan bıçakladıktan sonra evden kaçtığı ve ticari taksi ile uzaklaştığı öğrenildi.

Ev arkadaşı tarafından haber verilen sağlık ekipleri genç kadına evde yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırdı.

Bilinci kapalı olan Çağla Ç. Nin acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi. Olaydan sonra kaçan zanlı U.Ö. nün yakalanması için polis çalışma başlattı. Yaşanan olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.