Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

EGD Kasasından Gerçek Gazeteciler Ve Ailelerine MANGAL ZİYAFETİ Verdi! Bazı Cemiyetler Gibi Sponsora Eğilerek Değil!!!

EGD Kasasından Gerçek Gazeteciler Ve Ailelerine  MANGAL ZİYAFETİ Verdi! Bazı Cemiyetler Gibi Sponsora Eğilerek Değil!!!
24 Eylül 2022 18:29 | Son Güncellenme: 24 Eylül 2022 18:32
373
A+
A-

Gazeteciler mangal etkinliğinde bir araya geldi

 

Kdz. Ereğli’de ki yerel ve ulusal gazete çalışanları Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen mangal etkinliğinde bir araya geldi.

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği yönetim kurulu tarafından dernek bahçesinde bugün saat 14.00’te mangal etkinliği düzenlendi. Etkinliğe yerel gazete, radyo ve dergi sahipleri, yerel ve ulusal gazete çalışanları aileleri ile birlikte katıldı. Etkinlikte bir araya gelen gazeteciler ve aileleri sohbet edip zaman zamanda eğlendi. Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Erel, etkinliğe katılan tüm dernek üyesi basın çalışanları ve basın kuruluşlarının sahiplerine teşekkür etti. Erel açıklamasında “Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği yönetimi olarak dernek üyelerimize yönelik olarak bu tür faaliyetleri zaman zaman yapıyoruz. Bugünde mangal etkinliği düzenledik. Basın çalışanları aileleri ile birlikte geldi ve güzel bir kaynaşma oldu. Bundan sonraki süreçlerde de gerek mesleki eğitim ve gelişime yönelik gerekse kaynaşmaya yönelik etkinliklerimiz devam edecek. Ban etkinliğe katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde ve etkinlik sırasında emek veren yönetim kurulu ve dernek üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.