Dolar 32,3436
Euro 34,8274
Altın 2.379,49
BİST 10.265,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 21°C

OCAK, “ALAPLI’YI AK PARTİ BELEDİYİCİLİĞİ İLE YENİDEN BULUŞTURACAĞIZ” 

OCAK, “ALAPLI’YI AK PARTİ BELEDİYİCİLİĞİ İLE YENİDEN BULUŞTURACAĞIZ” 
19 Şubat 2024 20:57 | Son Güncellenme: 20 Şubat 2024 01:08
57
A+
A-

OCAK, “ALAPLI’YI AK PARTİ BELEDİYİCİLİĞİ İLE YENİDEN BULUŞTURACAĞIZ” 

AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak,“Devletimizin tüm kurumaları ile tam bir uyum içerisinde çalışmalar yapacağız. Sadece ilçe merkezi değil tüm köylerimize de hizmet götüreceğiz. Devlet yatırımlarından daha verimli bir şekilde faydalanarak mevcut projelerimizi de bir an önce hayata geçirerek Alaplı’yı AK Parti Belediyeciliği ile yeniden buluşturacağız .Alaplı’yı marka ilçe yapacağız” dedi.

 

AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak, beraberinde Belediye Başkan aday adayları Yaşar Karacan, Adem Sevim, İlçe Teşkilatı Yönetimi ve partililerle ile birlikte Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Güney, Alaplı Emniyet Müdürü Baki Acar, Alaplı jandarma Komutanı Teğmen İbrahim Guzgun’u makamında ziyaret ederek 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili destek istedi.

İlk olarak Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal’ı makamında ziyaret eden AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak ve beraberindekiler Kaymakam Selçuk ile görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak, burada yaptığı konuşmada, “ 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ziyaretlerimizi bugün protokol ziyaretlerine ayırdık. Kaymakamımız ile görüş ve fikir alışverişinde bulunduk 31 Martta Belediye Başkanlığını kazandığımızda devletimizin tüm kurumaları ile tam bir uyum içerisinde çalışmalar yapacağız. Sadece ilçe merkezi değil tüm köylerimize de hizmet götüreceğiz. Devlet yatırımlarından daha verimli bir şekilde faydalanarak mevcut projelerimizi de bir an önce hayata geçirerek Alaplı’yı marka ilçe yapacağız. Alaplı’yı AK Parti Belediyeciliği ile yeniden buluşturacağız. Seçimi inşallah kazanacağız. Alaplı’ya hizmet aşkı ile çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal’da AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak, beraberinde Belediye Başkan aday adayları Yaşar Karacan, Adem Sevim, İlçe Teşkilatı Yönetimi ve partililerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getererek seçimlerin Alaplı’ya’hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak, beraberinde Belediye Başkan aday adayları Yaşar Karacan, Adem Sevim, İlçe Teşkilatı Yönetimi ve partililerle ile daha sonra , Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Güney, Alaplı Emniyet Müdürü Baki Acar, Alaplı jandarma Komutanı Teğmen İbrahim Guzgun’u makamında ziyaret ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.