Dolar 32,4626
Euro 34,8511
Altın 2.438,74
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C

Ömerli Halkı Kreş ,Otopark,Restoran,Kafe Hizmetlerinden Mahrum Kalmayacak

Ömerli Halkı Kreş ,Otopark,Restoran,Kafe Hizmetlerinden Mahrum Kalmayacak
4 Mart 2024 15:45
100
A+
A-

Ömerli’de Yeni Bir Yaşam Alanı Oluşacak  

 

Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, Ömerli Bölgesi Hastane Alanı Projesi’ni açıkladı.

 

 

Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, “100. Yılda 100 Proje ile Kdz. Ereğli’yi Yeniden İnşa Edeceğiz” sloganıyla çıktıkları yolda Ömerli Bölgesi Hastane Alanı Otopark, Kreş & Gündüz Bakım ve Sosyal Tesis Projelerini Ereğli halkının beğenisine sundu.

Sesli açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

“Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi bölgesinde yaşanan otopark sıkıntısı, Diş Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte daha da artacaktır.

Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha rahat faydalanabilmesi için burada ki otopark sorununu çözüyoruz. 3 katlı otoparkımız toplam 500 araç kapasiteli olacak.

 

Hem hastanede çalışan sağlık personelinin hem de Ömerli Mahallesi sakinlerinin talebi doğrultusunda bölgeye birde kreş projesi yapıyoruz.

Modern mimarisi ile bölgenin en kapsamlı kreşi olacak.

 

Ayrıca bölgenin ihtiyacı olan bir sosyal tesis yapacağız. Restoran ve kafe hizmetini de bölgede yaşayanlar ve hastane çalışanlarının hizmetine sunacağız.

 

Hastane çıkışındaki dik bayırı vatandaşlarımızın rahatça çıkabilmeleri için buraya yürüyen merdiven yapıyoruz.

 

Ömerli bölgesi projelerimiz ile rahat bir nefes alacak ve yeni bir görünüme kavuşacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.