Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Operasyon da Silah Ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Operasyon da Silah Ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildiği ve olayla ilgili 2 kişinin gözltına aalındığı bildirildi.

 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü 14.09.2022 tarihinde Kdz. Ereğli İlçesinde operasyon gerçekleştirdi.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon kapsamında (2) şüpheli şahıs yakalandı.

Şüpheli şahıslardan (1) gram uyuşturucu madde, (1) adet tabanca ve (7) adet mermi ele geçirildi.

K.U. ve N.A. isimli şüpheli şahıslara Uyuşturucu veya Uyarı Madde Kullanmak ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet suçlarından adli işlemler yapıldı” denildi.

Operasyon da Silah Ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!