Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Kdz.Ereğli Haberleri
  3. ORMANLI VE GÜLÜÇ’E SPOR TESİSİ YAPILACAK

ORMANLI VE GÜLÜÇ’E SPOR TESİSİ YAPILACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ORMANLI VE GÜLÜÇ’E SPOR TESİSİ YAPILACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2022 yılında Kdz. Ereğli’ye iki tesis yapacak.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Cuma günü imzalanan protokol kapsamında Kdz. Ereğli’ye bağlı Ormanlı ve Gülüç beldelerine spor tesisleri yapılacağını bildirdi.

Bozkurt, 2022 yılı içerisinde aktarılacak ödenekler ile yapımlarına başlanılacak olan tesislerle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nca, Kdz. Ereğli İlçemize bağlı Ormanlı Beldemize Tip Spor Salonu, Gülüç Beldemize de Kürek ve Kano Sporları Tesisi yapılacaktır.

Her iki tesis, 19.11.2021 Cuma günü Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda imzalanan protokol ile yatırım programına alınmıştır.

2022 yılı içerisinde aktarılacak ödenek ile yapımlarına başlanılması planlanan spor tesislerimizin ilçemize ve beldelerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

AKGÜN HABER SİTESİ OLARAK BİZDE KONUYU İYİ BİLEN OLARAK;

ORMANLI VE GÜLÜÇ’E SPOR TESİS YAPILMASINDA İSMİ GEÇMEYEN ASIL EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

ORMANLI VE GÜLÜÇ’E SPOR TESİSİ YAPILACAK
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!