Dolar 32,5748
Euro 35,0148
Altın 2.432,32
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Özel Echomar Hastanesi 12. Kuruluş yıldönümünü düzenlenen gece ile kutladı.

6 Aralık 2021 18:45
1.762
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Echomar Hastanesi 12. Kuruluş yıldönümünü düzenlenen gece ile kutladı.

Gece de konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Al Demir Zorlu “12 yıl önce çıktığımız yolda çok şükür buy günlere geldik.

Emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli’de 12 yıl önce açılan ve her geçen zaman diliminde yenilikleriyle Ereğli ve Bölgenin en büyük hastanesi konumuna gelen Özel Echomar Hastanesi, 12. Kuruluş yıldönümünü düzenlenen gece ile kutladı. Geceye Özel Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Alp Demir Zorlu, Hastane Başhekimi Doktor nevzat Çimenoğlu, Hastane Genel Müdürü Kaya Karatepe, yöneticileri, doktorlar, hemşireler çalışanlar ve eşleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu, hastanenin il bazında bulunan 12 hastane arasında dördüncü sırada olduğunu ve hastanenin bugünlere gelmesinde emeği olan herkese sonsuz teşekkür ettiğini ifade etti.

Başhekim Doktor Nevzat Çimenoğlu’nun ardından kürsüye gelen Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Alp Demir Zorlu “12 yıl önce başlayan bu yolculuğumuz çok şükür bugünlere kadar geldi. 2 yıl önce biliyorsunuz ki böyle bir gecede buluşmuştuk. Geçtiğimiz sene PANDEMİ dolayısıyla bir araya gelemedik. Bu sene bir boşluk bulduk.

Nevzat beyin bulduğumuz boşlukta geceyi yapalım dedi. Herkes üzerinde ki stresi atsın. Küçük bir mola verdik. İyi ki de onu dinledik. Sizlerin de ayağına sağlık. Bu bir inanç işidir. Sizlerin verdiği destek işidir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gecenin tadını çıkartmanızı istiyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından geceye katılanlar gönüllerince eğlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.