Dolar 32,5157
Euro 34,8762
Altın 2.432,52
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 17°C

Pazaryeri Esnafının umudu Murat Sesli

Pazaryeri Esnafının umudu Murat Sesli
26 Şubat 2024 20:18
86
A+
A-

Pazaryeri Esnafının umudu Murat Sesli

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Evrim Balbaloğlu ve belediye meclis üyesi adayları Cuma Pazarı’nı ziyaret ederek, esnaf ve alışveriş yapan halkla buluştu.

 

Saat 12.00’de girdiği Sesli, pazaryerinden vatandaşlar ve pazarcı esnafının yoğun ilgisi nedeniyle 4 saatte çıkabildi.

 

Pazaryeri ve Balıkçı esnaflarının sorunlarını onları dinleyerek, çözümüne beraber karar vereceklerini söyleyen Kdz. Ereğli önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, ortak akılla sorunları çözeceğini belirtti. Sesli konuşmasında; “Balıkçı ve pazaryerinin sorunlarını en iyi burada bulunan esnafımız bilir. Bu sebeple balıkçı esnafımızı ve pazaryeri esnafımızla bir toplantı yaparak, ne istiyorlarsa onların isteğine göre yapacağız. Proje yapmak kadar kolay bir şey yok. Buranın sorununu bilen esnafımızla birlikte projemizi yapacağız, herkes memnun olacak. Ben de pazaryerinden çıkmayım, buranın tozunu dumanını yuttum. Esnafımızı çok iyi anlıyorum. Merak etmeyin çözüme beraber karar vereceğiz” dedi.

Pazaryeri esnafı soğukta kalmaktan şikayet ederek, çatıların su akıttığını belirterek, Sesli’den yardım istedi. Ayrıca çıktıkları yolda başarılar dileyerek, umutlarının kendisi olduğunu söylediler. Pazaryeri esnafı; “4 gözle senin ve ekibinin göreve gelmesini bekliyoruz. Çözülmeyen sorunlardan bıktık. Daha önceki belediye başkanlığın döneminde nasıl hizmet ettiğini hepimiz biliyoruz. Sorunlarımızı çözeceğinden şüphemiz yok” dediler.

Kadın esnaflar da Sesli’nin dah önce kendilerini Çanakkale gezisine getirdiğini, şimdi tekrar gitmek istediklerini söylediler. Sesli’de kendilerine seçimi aldıkları takdirde Mayıs Ayı’nda ilk gezi programına hazır olmalarını belirtti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.