Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. PEKER MAKAMA OTURDU

PEKER MAKAMA OTURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz Ereğli ilçesi Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın görevini Aşkın Peker’e teslim ettiği öğrenildi.

Devir teslim töreninin gerçekleştirildiği Kamu Aydınlatma Platformunda da yayımlandığı ifade edildi.

Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın İskenderun Demir ve Çelik Fabrikalarına tayininin çıktığını ve yerine de Aşkın Peker’in geldiği KAP’a bildirildi.

Salih Cem Oral’ın görevi Aşkın Peker’e teslim ettiği Kamu Aydınlatma Platformunda da yayımlandı. Peker’in bugün itibari ile Erdemir genel Müdürü görevine başladığı öğrenildi.

 

KAP’a bildirilen yazıda “Şirketimiz Genel Müdürü Sayın Salih Cem Oral’ın, Şirketimizin bağlı ortaklığı İskenderun Demir ve Çelik A.Ş.’nin Genel Müdürü olarak atanması nedeniyle, boşalan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. Genel Müdürlük görevine, 12 Eylül 2022 tarihi itibarıyla Sayın Niyazi Aşkın Peker atanmıştır” ifadeleri yer aldı.

PEKER MAKAMA OTURDU
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.