Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 23°C

PLAJ-KUM VE DENİZ VOLEYBOLU TURNUVASI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

PLAJ-KUM VE DENİZ VOLEYBOLU TURNUVASI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
5 Temmuz 2022 13:04
267
A+
A-

PLAJ-KUM VE DENİZ VOLEYBOLU TURNUVASI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Kdz. Ereğli Belediye Plajı’nda düzenlenecek Plaj-Kum ve Deniz Voleybolu için kayıtlar başladı. Sevgi, Barış, Dostluk Festivali’nde yarı final ve final maçlarının oynanacağı turnuva için kayıtlar 8 Temmuz tarihine kadar Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak.

Kdz. Ereğli Belediyesi, 22. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında belediye plajında Plaj-Kum ve Deniz Voleybolu turnuvası düzenliyor.

17 yaş üstü, 3 oyuncu, 3 yedek olmak üzere oluşacak takımlarla yapılacak turnuva için son kayıt tarihi 8 Temmuz.

Turnuvaya katılmak isteyenler, Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurabilecek, 0 541 386 77 67 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.

Turnuvanın yarı final ve final maçları 22. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.