Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

Posbıyık “AŞKIM EREĞLİ’YE HİZMET EDEN HERKES BENİM AŞKIM”

Posbıyık “AŞKIM EREĞLİ’YE HİZMET EDEN HERKES BENİM AŞKIM”
16 Mart 2022 13:13 | Son Güncellenme: 16 Mart 2022 13:31
319
A+
A-

POSBIYIK:
“12 BRANŞTA 900 SPORCU İLE BÜYÜK BİR KULÜBÜZ”
“BASKETTE, BAŞARILARLA GURURLANDIK”
“AŞKIM EREĞLİ’YE HİZMET ETTİĞİNİZ İÇİN SİZLER DE BENİM AŞKIMSINIZ”

Kdz. Ereğli Belediyespor Basketbol takımları, 2021-2022 sezonunda elde ettikleri kupalarla Başkan Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Elde edilen başarılardan son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Posbıyık Ereğli Belediyespor’un 12 branşta 900’e yakın sporcusuyla bölgenin en önemli kulübü olduğunu ifade ederek sporcuları kutladı.

 

 

Kdz. Ereğli Belediyespor Basketbol takımları, 2021-2022 sezonunda elde ettikleri kupalarla Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Basketçiler kupaları Başkan Posbıyık’a teslim etti.
12 BRANŞTA 900 SPORCUMUZ VAR
Elde edilen başarılardan son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Posbıyık Ereğli Belediyespor’un 12 branşta 900’e yakın sporcusuyla bölgenin en önemli kulübü olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

BASKETTE 175 SPORCU
Bütün sporcularımızı ve yöneticileri yürekten kutluyorum. Basketbol erkek takımlarımızda 45, kız takımlarımızda 35 lisanslı sporcumuz, spor okullarımız da 95 kursiyer olmak üzere toplam 175 basketbolcumuz var. Kulübümüzün salon sporlarından sorumlu As Başkanı Tartan Atik. Salon Sporları Genel Koordinatörü Tanju İke.

ERKEK BASKETBOL TAKIMLARIMIZ
Erkek basketbol takımı Baş Antrenörü Arda Mertcan Bulman, Yardımcı Antrenörümüz da Ozan Gümüşbaş.

U14 Erkek takımımız Zonguldak ligi 2’ncisi oldu. U16 erkek takımımız Zonguldak ligi şampiyonu oldu. Bölge şampiyonasında ilimizi Kırşehir’de başarıyla temsil etti. U18 Erkek takımımız averajla lig 2’ncisi oldu.

U18 BASKET TAKIMI
ANADOLU ŞAMPİYONASINA KATILACAK
U18 Erkek takımımız Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 3. Bölge şampiyonasına özel davet alarak katıldı. Sinop’ta yapılan bölge şampiyonasında grubunda Çorum ve Eskişehir takımlarını yendi, çapraz final müsabakasında Eskişehir şampiyonunu yendi, Nisan ayında Malatya’da yapılacak olan Türkiye Anadolu Şampiyonası yarı finallerine katılma hakkı kazandı. İlimizi Malatya’da temsil edecek.
U14 erkek takımızdan Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye genelinde düzenlediği Anadolu yıldızları basketbol turnuvasına 4 oyuncumuz seçildi, ilimizi temsil edecek takıma dahil edildi. Ana lig antrenörlüğünü kulübümüz antrenörü Arda Mertcan Bulman yapacak.
KIZ BASKETBOL TAKIMLARIMIZ
Kız takımı Baş Antrenörü Levent Ekici, Yardımcı Antrenörümüz Ömer Karakaya…

ZONGULDAK’TA KIZ BASKETTE TEK TAKIMIZ
Zonguldak’ta kulübümüz dışında kız takımı bulunmuyor. Kulübümüz futbolda olduğu gibi basketbolda da kadınlara değer verdiğini gösteriyor. İl dışında liglerde yer alarak ilimizi bölgelerde temsil ediyoruz. Pandemi dönemi nedeni ile yeniden yapılanma sürecindeyiz.
U14 2 ve U16 3 kız takımlarımız bolu ligine katıldı U14 takımı ikinci, U16 takımı ise üçüncü oldu. U18 kız takımımız da Kastamonu’da 2’nci oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye genelinde düzenlediği Anadolu Yıldızları Basketbol Turnuvası’nda kulübümüz kız sporcularımız ile ilimizi uzun yıllardır temsil etmektedir. Bu yıl da 11 sporcumuz ile temsil edecektir. İl takımı antrenörlüğünü de kız takımı baş antrenörü Levent Ekici yapacak. Daha önceki yıllarda kızlarımızın Türkiye 3’üncülüğü bulunuyor.
U14 takımı oyuncuları Bolu’da yapılan milli takım seçmelerinde oyuncu havuzuna dâhil edildi.”

AŞKIM EREĞLİ’YE HİZMET EDEN HERKES BENİM AŞKIM


Yapılan girişimler sonucu basketbol takımlarının Erdemir Kapalı Spor Salonu’nda antrenman yaptığını belirten Başkan Posbıyık ”Erdemir yönetimine salonu tahsis ettiği için teşekkür ediyorum. Basketbolda hem kızlarda hem erkeklerde bölgemiz ve Türkiye çapında başarı elde eden tüm sporcuklarımızı, teknik heyetimizi ve yöneticilerimizi kutluyorum. Bizler de sizlere her zaman daha fazla destek olmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Aşkım Ereğli’ye hizmet eden herkes benim aşkım, sizler de benim aşkımsınız”
Ereğli halkı adına sizleri kutluyorum” dedi.

Ziyarette, Kdz. Ereğli Belediyespor 2’nci Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Genel Sekreter Satılmış Yiğit, As Başkan Tarkan Atik ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Köksal da hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.