Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

POSBIYIK CHP GENEL BAŞKANI OLSA İDİ CHP ONUN SAYESİNDE İKTİDAR YÜZÜ GÖRÜRDÜ

POSBIYIK CHP GENEL BAŞKANI OLSA İDİ CHP ONUN SAYESİNDE İKTİDAR YÜZÜ GÖRÜRDÜ
25 Ağustos 2022 10:49 | Son Güncellenme: 25 Ağustos 2022 18:12
416
A+
A-

NEW YORK’UN TÜRK EMNİYET MÜDÜRÜ KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

GÜVEN: BAŞKAN POSBIYIK ÇOK SEMPATİK VE RENKLİ BİR ABİMİZ

BAŞKAN POSBIYIK FESTİVALE DAVET ETMİŞTİ

 

ABD’nin en büyük polis teşkilatına sahip New York’ta, üst düzey Emniyet Müdürlerinden biri olan İdris Güven, ailesi ile birlikte, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Emrah Karaarslan’ı ziyaret etti.

 

Güven, Sevgi Barış Dostluk Festivali öncesinde telefonda görüntülü konuştuğu Halil Posbıyık’a selam ve sevgilerini iletti.

ABD’nin en büyük polis teşkilatına sahip New York’ta (NYPD), üst düzey Emniyet Müdürlerinden biri olan İdris Güven, tatil için geldiği Türkiye’de eşi Leyla ve kızı Reyyan ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Emrah Karaarslan’ı ziyaret etti.

 

BAŞKAN POSBIYIK FESTİVALE DAVET ETMİŞTİ

21-24 Temmuz tarihlerinde 22. si gerçekleştirilen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali öncesi Halil Posbıyık ile görüntülü bir görüşme yaptığını ve Posbıyık’ın kendisini festivale davet ettiğini belirten Güven, yıllık izin programı nedeniyle festivale katılamadığını ancak Türkiye ziyareti programında Ereğli’ye de yer verdiğini belirterek şunları söyledi:

 

 

“Halil Posbıyık Bey daha önce görüşmelerimiz oldu. Beni layık görüp Ereğli’ye davet ettikleri için kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Şehir dışında olması nedeniyle kendileri ile bugün tanışma fırsatı bulamadık. Ekibi Selma Hanım ve Recep Bey’e bizlere karşı gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür etmek istiyorum.

 

EREĞLİ MÜKEMMEL BİR ŞEHİR

Gün içerisinde Ereğli’yi gezme fırsatı bulduk. Gerçekten çok beğendik, bence mükemmel bir şehir. Ne çok büyük, ne küçük. Şirin bir şehir, sahili, kafeleri.. Halkına hizmet eden bir belediye. Erdemir yakında ve kente istihdam sağlıyor diye düşünüyorum. Türkiye’nin dört bir tarafı cennet, 32 yıldır yurt dışında yaşamama rağmen, kalbim Türkiye için atıyor. Gizli saklı, güzel hazineler var. Ereğli de bunlardan bir tanesi….

 

BAŞKAN POSBIYIK ÇOK SEMPATİK VE RENKLİ BİR ABİMİZ

Başkan Posbıyık’a çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok sempatik ve çok renkli bir abimiz, o kadar yakın gördüm kendimi. Kendisiyle bugün görüşemememiz beni biraz üzdü. Daveti için tekrar teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki bir dahaki festivale, tekrar ailemle birlikte gelme imkanı buluruz. Ereğli halkına selam ve sevgilerimi iletiyorum.

 

İLK KEZ BİR TÜRK EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU

“1991 yılından bu yana Amerika’da yaşıyorum. 18 yıldır polis memuruyum. New York Polis Teşkilatı Özel Hareket Dairesindeki 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yapıyorum. Aslen Giresunlu’yum ve İstanbul’da doğdum. Psikoloji mezunuyum. Aynı zamanda master öğrencisiyim. Evli üç çocuk sahibiyim. Yurt dışında yaşayan bir çok Türk vatandaşımız benden yüksek rütbelere geleceğine inanıyorum, bunun gerçekten olmasını istiyorum.

 

GENÇLERE TAVSİYELERİ

Gençlerden hedeflerini yüksek tutmalarını istiyorum. Bir yere işe gireyim hayatım kurtulsun değil. Hedefleriniz sizi korkutacak derecede yüksek olsun. Adımlarınızı hep bir ilerisi için atın. Yeni dünya düzeninde sadece üniversite mezunu olmak yetmiyor. Akranlarınızdan, etraftaki insanlardan bir tık daha güçlü olmanız gerekiyor. Bu yabancı dil olabilir, spor olabilir, enstrüman çalabilirsiniz, dünyaya bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Türk halkı çalışkan bir millettir. Türk insanı gerçekten akıllı. Türk’ün yapamayacağı, başaramayacağı bir şey yoktur. Yılmayın, devamlı mücadele edin. İnşallah millet olarak bizleri çok daha güzel günler bekliyor.”

KENTİ TANITAN ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Emrah Karaarslan, İdris Güven ve ailesine Herkül Heykeli, Elpek Bezinden hazırlanan şal, kenti tanıtıcı hediyelerle birlikte Kdz. Ereğli Kadın Gücü Koopretifi Başkanı Neriman Posbıyık tarafından özel olarak hazırlatılan ürünlerden oluşan bir hediye sepeti takdim etti.

 

AMERİKALI FUTBOLCUDAN FORMA

Ayrıca Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Emrah Karaarslan ve Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımının Amerikalı Futbolcusu Rashida Marie Bea da, Güven’e Ereğli Belediyespor forması hediye etti.

 

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Selma Açıkgöz, Başkan Danışmanı Atike Önder ve bazı daire müdürleri de hazır bulundu.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.