Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 17°C

POSBIYIK: “TAKDİRİNİ KDZ. EREĞLİ KAMUOYUNA BIRAKIYORUM”

POSBIYIK: “TAKDİRİNİ KDZ. EREĞLİ KAMUOYUNA BIRAKIYORUM”
23 Eylül 2023 15:29 | Son Güncellenme: 24 Eylül 2023 10:31
419
A+
A-

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikasından Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı için sponsorluk talebinde bulunduklarını belirten Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu talebe karşılık alamadıklarını bildirdi.

Aynı zamanda Belediyespor Kulüp Başkanı olan Posbıyık, yazılı yaptığı açıklamada, Kadınlar Süper Lig’inde mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımının 2023-2024 yılı tahmini bütçesi olan 6 milyon lira için Erdemir’e sponsorluk teklifinde bulunduklarını yineledi. Cevap alamadıkları teklifi yineleyerek ERDEMİR’e ikinci bir hatırlatma dilekçesi yazıldığını ancak buna da karşılık verilmediğini öne süren Posbıyık, şunları kaydetti:
TAKDİRİ EREĞLİ HALKINA BIRAKTI!
“Karadeniz Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı, 13 yıldan bu yana Türkiye Süper Lig’de mücadele eden bir ilçe takımı olarak kentimizi büyük bir gururla temsil ederek, başarılar kazandırmak için yoğun bir çaba sarf etmekteyiz.
Türkiye genelinde mücadele eden kadın futbol takımlarına; Petrol Ofisi, Bitexen, Hepsiburada, Vodafone, Onvo, Wulfz gibi sponsorlar destek olmakta ve özellikle bu tür çalışmaları sosyal sorumluluk projeleri şeklinde değerlendirmektedirler.
Bu anlamda, Süper Lig’te mücadele eden tek ilçe takımı Kdz. Ereğli Belediye Spor Kadın Futbol Takımı olarak, büyük takımlar arasında mücadele eden bu takımımızın Dünya Çelik Endüstrisi’nin Devlerinden Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş (Erdemir) tarafından desteklenmesi arzusunda olduğumuzu kendilerine 19 Temmuz 2023 tarihinde bir yazı ile bildirdik. Liglerin başlamasına 2 hafta kala her hangi bir cevap alamayınca 15 Ağustos 2015 tarihinde tekrar bir yazı yazarak sponsorluk talebimizi yineledik. Ancak Erdemir 2 aydan bu yana bu talebimize cevap dahi vermiyor. Takdirini Kdz. Ereğli kamuoyuna bırakıyorum.”

Bilindiği üzere, Karadeniz Ereğli Belediyespor, 12 spor branşta 900 sporcuyla çeşitli arenalarda mücadele veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.