Dolar 32,4787
Euro 34,6851
Altın 2.408,52
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Per 15°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C

Rahman Başkan Dik Durdu “Bunun Teşkilatlarımızdaki tek karşılığı ‘ihanet’tir”.

Rahman Başkan Dik Durdu “Bunun Teşkilatlarımızdaki tek karşılığı ‘ihanet’tir”.
16 Şubat 2024 21:05
107
A+
A-

Geçmiş iki dönem Belediye Başkan Adaylığımızı yapmış ve 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde de Belediye Başkan Adayımız olan Atilla Tarık Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belde Belediye Başkan Adaylığından istifa ederek AK Parti meclis listesine katılmıştır.

Aday belirleme sürecinde ve sonrasında, geçmişte olduğu gibi maddi ve manevi her türlü konuda kendisine destek verilmiştir.

Bildirilen hiçbir resmi bilgi olmadığı halde kendisini Cumhur İttifakı Adayı ilan etmiş ve bu durum üzerine kendisine tepkiler gelmiştir.

Bu gibi söylemlerde bulunmaması, İttifak ruhuna aykırı hareket etmemesi konusunda da uyarılmıştır.

 

Genel Merkezimizin takdirleri doğrultusunda Belediye Başkan ve Belediye Meclis listelerinin 16 Şubat Cuma günü İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmesi istenmiştir.

Liste tesliminden bir gün önce, akşam saatlerinde adaylıktan çekildiğini AK Parti listesine girdiğini İlçe Başkanlığımıza bildirmiştir.

Bu durumun önceden planlandığı ve liste tesliminin son günü olması sebebiyle, Milliyetçi Hareket Partisinin adaysız kalması ve İlçe Başkanlığımızın zor duruma düşürülmesi amacı ile yapıldığı tespit edilmiştir.

Bunun Teşkilatlarımızdaki tek karşılığı ‘ihanet’tir. 

 

Bilinsin ki böyle ihanetler geçmişte de Milliyetçi Hareket Partisine zarar verememiştir, bugün de veremeyecektir.

Milliyetçi Hareket Partisine diz çöktürmek, adaysız bırakmak kimsenin harcı değildir.

Milliyetçi – Ülkücü Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin sözünü yere düşürmek kimsenin haddi değildir.

Bu hedefle yapılan hiçbir ahlaksız plan sonuca varamayacaktır. Kendisini Teşkilatlardan üstün gören her kim var ise Teşkilatın tavizsiz duruşu karşısında ezilecektir.

 

Milliyetçi Hareket Partisi, bu çirkin hamleler karşısında yenilmemiş ve Beldemizin sevilen ismi ve Belde Başkanlığımızı yapmış Şükrü Özcan, Gülüç Belde Belediye Başkan Adayımız olmuştur.

 

İnanıyorum ki, halkımız hiç kimsenin menfaat uğruna eğilmesini hoş görmeyecek, Gülüç Beldemizde desteklerini Şükrü Özcan ve Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullanacaktır.

 

RAHMAN DEMİRTÜRK

MHP KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.