Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Romanlar’dan Murat Selli’ye tam destek

Romanlar’dan Murat Selli’ye tam destek
29 Mart 2024 21:00 | Son Güncellenme: 30 Mart 2024 03:02
49
A+
A-

Romanlar’dan Murat Selli’ye tam destek

Batı Karadeniz Romanlar Derneği ve ilçede yaşayan Roman aileler İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli’nin iftarına katılarak kendisine 31 Mart seçimlerinde destek olacaklarını ifade etti.

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Batı Karadeniz Romanlar Derneği ve ilçede yaşayan Roman aileleri Yalı Caddesi’nde bulunan seçim ofisinde ki iftar davetinde ağırladı. Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem belediye başkanlarından Murat Sesli ile iftar sonrası sohbet eden Roman aileler 31 Mart seçimlerinde Murat Sesli ve ekibini destekleyeceklerin i ifade etti.

Romanlara hitaben konuşan Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, 2007-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptığı dönemde hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet ettiğini ve bir çok Roman’ı belediyede ilk kez işe aldığını söyledi. 31 Mart 2024 seçimlerini aldıkları takdirde Roman ailelerin çocuklarını yine işe alacağını ifade eden Sesli “Ben sizleri çok seviyorum.

Bizim aramızda ayrımız gayrımız yok. İçinizde çok sevdiğim arkadaşlarım var. Yıllardır birlikteyiz. 2007-2009 yılları arasında görev yaptığım dönemde bir çok Roman gencimizi belediyede işe almıştım. Bir kısmı emekli oldular, bazıları halen çalışıyor. İnşallah belediyeyi aldığımızda yine sizlerin çocuklarınızı Kdz. Ereğli Belediyesi’nde işe alacağız. Batı Karadeniz Romanlar Derneği’nin ve ilçemizde yaşayan tüm Roman ailelerin sorunlarını çözmek için göreve geliyoruz. Sizlere ev sözü verildi ama şu ana kadar yerine getirilmedi. Ben buradan sizlere söz veriyorum; sizlerin evlerinizin yapılması noktasında Kdz. Ereğli Belediyesi olarak bizim üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Biz seçildiğimizde sizlerin hizmetkarı olacağız. Yine göreve geldiğimizde belediyemiz tarafından oluşturulacak marketimizden her ay 5 bin TL alışveriş yapabilmeniz için sizlere belediye kart vereceğiz. Et ve süt ürünleri haricinde bu 5 bin TL limitli belediye kar ile markete gelip neye ihtiyacınız varsa onu alacaksınız. Her ay düzenli olarak ihtiyaçlarınızı alabileceksiniz. Hiç merak etmeyin. Ben bu güne kadar hep sizlerin yanında oldum, bundan sonrada sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Sizleri seviyorum.” Dedi.

Sesli’nin konuşmasını sık sık “En büyük başkan bizim başkan” sloganları ile kesen Roman aileler kendisine bu seçimlerde tam destek vereceklerini ifade etti.

Roman aileler daha sonra Sesli ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.