Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Sadece Yakalandılar Ve İşlem Sonucu Serbest Kaldılar

Sadece Yakalandılar Ve İşlem Sonucu Serbest Kaldılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz Ereğli ilçesinde NARKOTİK büro amirliğince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü 11.07.2023 tarihinde operasyon gerçekleştirdi. Zonguldak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü/Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Asayiş Büro ekiplerince (2) şüpheli şahıs yakalandı.

Operasyon neticesinde (18) adet hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Ü.Y,Ö.Y isimli şahıslara 2313 Sayılı Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanuna Muhalefet Yasa Dışı Kenevir ekimi suçundan ve uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçlarından adli işlemler yapıldı.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslardan Ö.Y isimli şahıs serbest bırakılmış Ü.Y isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Polis Merkezi Amirliği ekiplerince (1) şüpheli şahıs yakalandı.

C.C isimli şüpheli şahsın aracında ve ikametinde yapılan aramada 10 adet fişek, 25 adet kartuş, 2 adet balta,1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, bir miktar esrar maddesi bulunmuştur.

Şüpheli şahsa uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlemler yapıldı” denildi.

Sadece Yakalandılar Ve İşlem Sonucu Serbest Kaldılar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.