Dolar 32,5604
Euro 34,9060
Altın 2.433,45
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 28°C
Az Bulutlu
Zonguldak
28°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Saffet Başkan Çok İyi Niyetli Konuşuyor Oda Siyasete Yeni Girdiğinden Olsa Gerek !

Saffet Başkan Çok İyi Niyetli Konuşuyor Oda Siyasete Yeni Girdiğinden Olsa Gerek !
5 Kasım 2020 21:22 | Son Güncellenme: 5 Kasım 2020 21:46
597
A+
A-

DOST ACI SÖYLER SAFFET BAŞKANIM

“Yerelde de ittifak yapacağız” dedi ama adama  sorarlar geçen seçimde MHP kime çalıştı başkan ve şimdi değişen ne de böyle bir söylemde bulunuyorsunuz ?

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri ve kadın Kolları ile birlikte  dün MHP ve BBP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatları, Kdz. Ereğli Kızılay Derneği ve LÖSEV il temsilciliğini ziyaret etmişti lakin bugün herkesi rahatsız eden  bir ayrıntı kamuoyunda konuşulmaya başlandı ki mantıklı olan herkes bu söylemden ister istemez  rahatsız oldu ..

Çelik: “Size güveniyoruz”

AK Parti heyetinin en enteresan ziyareti ise geçtiğimiz dönem Ak parti seçilmesin diye eski Ak Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ön plana  çıkaran Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Teşkilatını ziyaret etmesi idi..

Ziyarette konuşan BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, Bozkurt ve ekibine güvendiklerini ve ilçede iyi işler yapacaklarına inandıklarını ifade etti.

Çelik ayrıca kendilerine ihtiyaç duyulan her noktada Bozkurt ve ekibine destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Av.Saffet Bozkurt da geçtiğimiz dönem partiyi ameliyathaneye çeviren doktor uysal tarzı konuştu ve mesleği gereği  olsa gerek hukuki meşrutiyeti ve Ereğli’nin ortak menfaatine olan her işte taşın altına ellerini koyacaklarını söyleyerek damga vurdu..

Ve dışardan dünkü buluşmayı okuyup değerlendiren kişiler ise bu açıklama karşısında ” Bu nasıl bir iştir anlıyamadık ?

Parti’ye doktor belediye başkanı seçtik adam Ak Partiyi  Ereğli’de ameliyat masasından kaldırmadı ve büyük oy kaybına sebep oldu , bu dönemde ise ilçe başkanlığı bayrağını  Avukat Saffet Bozkurt’a verdik o da hukuk diye başlayıp konuyu hukuka dayadı halbuki biz siyasetçi istemiştik ” diyerek konudan ve konuşmalardan duydukları rahatsızlığı dile getirdiler..

 

Demirtürk: “Ayrı gayrı yok”

AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt ve beraberindeki partililer, son olarak ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları söyledi: “Bizi ziyaret ettiğinizden dolayı size ve ekibinize teşekkür ederim. Teşkilat anlamında birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Ereğli’ye güzel hizmetler yaparız. Ayrı gayrı düşüncesi yok, birlik beraberlik içerisinde memlekette, Ereğli’de neler yapabiliriz ona bakmak lazım. Diyaloglarımızı sıkı tutarak bunu başarabiliriz. Ereğli’nin meselelerini istişare yaparsak, beraber çözersek daha güzel şeyler yapabiliriz. Siz ve ekibiniz inşallah Ereğli’de başarılı şeyler yaparsınız, birlikte yaparız.”

 

Bozkurt: “Geneldeki ittifakı yerelde de yapmakta kararlıyız”

AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt ise kendilerini kabul ettikleri için Demirtürk ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, şunları kaydetti: “Kongreleri aynı dönemde yaptık, siz bizi ziyaret ettiniz ama bizim iade-i ziyaretimiz biraz gecikti. Öncelikle özür diliyoruz. Yoğun bir süreç geçiriyoruz. Bizi kabul etiğiniz için teşekkür ediyorum. İttifakın değerli ortağı sizlerle beraber Ereğli’de çalışmaktan onur ve gurur duyacağız. İnşallah geneldeki ittifakın yerelde de devam etmesi noktasında üzerimize düşen ne varsa onu yapmakta kesinlikle kararlıyız. Ereğli’de yapılacak hizmetler noktasında, Ereğli’deki sorunlar noktasında sizlerle istişare halinde olacağız. Ereğli’deki sıkıntıları aşma noktasında sizlerin desteğine, öngörülerinize ihtiyacımız var. İnşallah Ereğli’de güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.”

Akgün Medya yorumu :

Saffet Başkana gayri ihtiyari bir hatırlatma ;

“siyasette iyi niyet sadece kendini kandırmadan ibarettir “.

Geçtiğimiz seçim sürecinde MHP ve Ak Parti yanyana çalışmamış ve bu seçim sonuçlarına yansımıştır lütfen bilgilerinize …

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.