Dolar 32,4661
Euro 34,7174
Altın 2.436,60
BİST 9.894,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Saffet Vekilin Görüpte Görmezden Geldiği Ve Giremediği Esnafa Bakan Geldi Geçmiş Olsun Diledi…

Saffet Vekilin Görüpte Görmezden Geldiği Ve Giremediği Esnafa Bakan Geldi Geçmiş Olsun Diledi…
2 Aralık 2023 00:04 | Son Güncellenme: 2 Aralık 2023 00:21
289
A+
A-

Bakan Yerlikaya, Ereğli’de esnafı ziyaret etti hemde Saffet Vekilin Zararını Görüp Görmezden Geldiği Birlikte Görev Yaptığı Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısının işyerini !

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 Kasım Pazar günü sağanak yağış ve şiddetli fırtına nedeniyle sel afetine maruz kalan Karadeniz Ereğli’ye geldi.

#Ali Yerlikaya #Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen sel afetinin ardından ilçeyle yakından ilgilenen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün yine ilçeye geldi.

 

Zonguldak programının ardından öğleden sonra Karadeniz Ereğli’ye gelen Bakan Yerlikaya, beraberinde Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, AFAD, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri ile birlikte; ilk olarak ilçede meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle batan Türk bayraklı Kafkametler gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama-kurtarma çalışmalarını yerinde takip etti.

Ardından sahil şeridi ve amfi tiyatronun arka kısmında karaya vuran Pallada gemisini inceleyen Bakan Yerlikaya, daha sonra çarşı esnafını ziyaret etti.

Daha önce ziyaret edip tekrar geleceğinin sözünü verdiği esnafları özellikle ziyaret eden Bakan Yerlikaya, çarşı içinde hemen hemen her iş yerine uğramaya çalıştı.

Ama bu şehrin çocuğu milletvekili olsun nidaları ile partiyi hallaç pamuğuna çeviren(karıştıran) kişinin görmezden geldiği her dükkanı tek tek  ziyaret etti..

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veren Yazıcıoğlu Kuyumculuk mağazasını da ziyaret eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı, Mustafa İslam Yazıcıoğlu ile Ömer Yazıcıoğlu karşıladı.

Bakan Yerlikaya iş yeri sahiplerine ve personele ‘geçmiş olsun’ derken, Mustafa İslam Yazıcıoğlu ve Ömer Yazıcıoğlu da Ereğli’ye ilgisi ve kendilerini ziyaretinden dolayı Yerlikaya’ya teşekkür ettiler.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.