Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Saldırı olayı ile ilgili kayınpeder konuştu: “Kızıma sahip çıkmak istedim”

Saldırı olayı ile ilgili kayınpeder konuştu: “Kızıma sahip çıkmak istedim”
10 Nisan 2021 17:55
487
A+
A-

Saldırı olayı ile ilgili kayınpeder konuştu: “Kızıma sahip çıkmak istedim”

Kdz. Ereğli’de inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Hasan Şahin, dün akşam saatlerinde Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana gelen olay sonrası çıkan haberlere açıklık getirdi.
Habere konu olan damadının, kızına sürekli şiddet uyguladığını ve olay günü de uzun süre kendisini takip edip tahrik ettiğini dile getiren Şahin; kızına uygulanan şiddet sonrası böyle bir olayın yaşandığını vurguladı. Şahin, heberlerde yer aldığı gibi kesinlikle hamile bir kadına el kaldırmadığını, bu durumun emniyette verilen ifadelerde de kendi beyanları ile görülebileceğini söyledi.

Kdz. Ereğli’de inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Hasan Şahin, dün akşam saatlerinde Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde yaşanan olaya ilişkin çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada; “Olay günü öncesi uzun zamandır kızım R. Ö. defalarca yanıma gelip ve telefonla arayarak kocasının kendisini sürekli alkollü bir şekilde eve gelerek darp ettiğini bana söylüyordu.

Son zamanlarda kızıma darp olayı had safhaya ulaşmıştı. Kızımın darp edildiğine dair raporlar ve olay günü tekrar darp edildiğine dair rapor da emniyet müdürlüğünde mevcuttur.

Ben bu konu hakkında damadım S. Ö.’yü sürekli uyardım ve ikaz ettim.

Zaten kendisi uzun zamandır çalışmıyor, evine bakmıyor ve eline geçen üç beş kuruş parayı alkole yatırıyordu.

Kızım R. Ö.’ye ‘boşanmak istiyorsan hemen gereğini yapalım’ diye bu zamana kadar defalarca telkinlerde bulundum.

Ancak kızım 3 çocuk annesi olduğu için her şeyin düzeleceğine ve ailesini ayakta tutma adına sabredeceğini bana söyledi.

Damadım onu ikaz ettiğim için bunu kendine yediremeyerek çeşitli yollarla sürekli beni tehdit etti.

Çevremdeki dostlarımı arayarak bana zarar vereceğini ve sonumun kötü olacağını söyleyerek tehdit ettiği de çevremce bilinmektedir.


Olay günü aracımla çarşıdan evime doğru seyir halindeyken damadım S. Ö. aracı ile eski terminalin arkasından başlayarak ikinci ışıklara kadar sürekli trafikte beni tahrik ve taciz etti.

Önce aracı ile önüme manevralar yaptı ve arkadan beni sıkıştırdı.

İkinci ışıklarda yanyana denk geldiğimiz esnada aracın camını açarak, ‘Erkeksen aşağıya in, delikanlıysan in aşağıya’ diyerek ve küfür ederek beni tahrik etti.

Aracımı sağa çektiğim esnada arkama yanaştı ve aracından elinde sopa ile indiğini gördüm ve bu tatsız olay yaşandı. Basında yapılan haberler olayın içeriğini ve aslını tamamen farklı yansıtmaktadır. Asla hamile bir kadına saldırmam ve saldırmadım da. Hamile kadının ifadesi emniyette mevcuttur. Kendisi de ifadesinde asla darp olmadığını belirtmiştir.


Hiç kimse, ben gibi bu tatsız olayın yaşanmasını istemezdi ancak kızımın içinde bulunduğu malum durum aklıma gelince ve babalığın vermiş olduğu koruma güdüsü ile her babanın evladını koruması gerektiği gibi kızıma sahip çıkmak istedim.


Olay anında ve sonrasında damadım S. Ö. yolun ortasına geçti ve dans ederek, ‘Sana istediğimi nasıl yaptırdım, seni nasıl tahrik ettim, ben istediğimi aldım‘ diyerek beni tekrar öfkelendirmeye çalışarak gerçek amaçlarını göstermişlerdir.


Benim kızım mağdur durumdadır.

Ben her babanın yapacağı gibi kızıma sahip çıkmak istedim.

Ancak hata yapmış olabilirim.

Babalığın vermiş olduğu güdü ile hareket ettim.

Kızım benim canımın bir parçasıdır. Başından beri keşke bu kötü olaylar hiç yaşanmasaydı. Üzgünüm.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.