Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ “

“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ “
25 Ocak 2023 18:17
397
A+
A-

 

Ereğli Belediyespor`da transferi daha önce duyurulan iki oyuncu resmi imzayı attı.

 

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor devre arasında kadrosuna 8 futbolcu takviye yaptı.

Antalya kampı öncesi 5 futbolcuyla sözleşme imzalayan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, kamp sonrası transfer edilen 2 futbolcuyla daha sözleşme imzaladı.

Kdz. Ereğli Belediyespor devre arasında kadrosunu güçlendirdi. Eflatun Beyazlı ekip, şampiyonluk mücadelesi verdiği 5. Grupta, 2. yarı öncesi 8 futbolcu transfer etti.

 

Takıma yeni katılan orta saha oyuncusu Sercan Kaya ve forvet Recep Akkemik için Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın makamında imza töreni düzenlendi. Kulüp yöneticisi Fatih Çapar, As Başkanlar Deniz Koca ve Muhammet Ali Ateş, Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal, Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz ve Teknik Direktör Taner Alpak’ın katıldığı imza töreninde Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Belediyespor’u tercih eden Sercan Kaya ve Recep Akkemik’e başarılar diledi.

 

POSBIYIK: HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK

 

Başkan Posbıyık; “Kdz. Ereğli Belediyespor 2 yeni oyuncu daha transfer etti. Sercan Kaya, Türkiye’de tanımayan yok. Üst liglerde oynamış. Ben mesela Galatasaray’a attığı golü izledim. Recep Akkemik de adından söz ettiren bir forvet. Ereğli’ye böylesine değerli oyuncuların gelmesi Belediyespor için onur verici bir durum. Alanlarında kendilerini ispatlamış bu 2 oyuncuyu daha Kdz. Ereğli’de görmekten ve Belediyespor oyuncuları olmasından dolayı kutluyorum. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. Hedefimizi koyduk, bu sene Allah nasip ederse kazasız belasız şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

 

Futbolcular Sercan Kaya ve Recep Akkemik de Ereğli’de bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek “Ereğli’yi videolardan izledik, üst liglerde dahi böyle bir taraftar grubu yok. Buraya başarılı olmak için geldik” açıklamasında bulundular.

 

Başkan Posbıyık sözleşmenin imzalanmasının ardından oyunculara Ereğli’nin festivaller tarihini anlatan Fest Ereğli kitabını hediye etti.

 

Antalya kampını tamamlayarak şehre dönenen Kdz. Ereğli Belediyespor, 2. yarının ilk maçında Pazar Günü Devrek Stadında Devrek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.