Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

SANAT SOKAĞI YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

SANAT SOKAĞI YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR
26 Mayıs 2021 15:21 | Son Güncellenme: 26 Mayıs 2021 18:27
253
A+
A-

BAŞKAN POSBIYIK, İNCELEMELERDE BULUNDU

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaz dönemi faaliyetlerinin başlaması için hazırlıkların sürdüğü Sanat Sokağı’nda incelemelerde bulundu, ilave yapılacak çalışmalar için ekipleri görevlendirdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaz dönemi faaliyetlerinin olacağı halka açık alanlarda incelemelerini sürdürüyor. Sanat Sokağı’nı gezen Başkan Posbıyık, ilave çalışmalar için ekipleri görevlendirdi.

Başkan Halil Posbıyık, Ereğlili sanatçıların el işi ürünlerinin halkla buluştuğu stantların yer aldığı, ahşap ürünlerden, oyuncağa, naht sanatından, sedef kakma çalışmalarına, bastondan, el işlemelerine ve cam, seramik ile sepet ürünlerine kadar büyük bir çeşitliliğe sahip olan Sanat Sokağı’nda süren hazırlıkları yerinde inceledi.

Sanat Sokağı sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Posbıyık, sokak içerisinde uygulanacak yeni projeler ile yapılacak çalışmalara ilişkin belediye ekiplerine görev verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.