Dolar 32,4746
Euro 34,8116
Altın 2.441,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C

ŞANTAJCI GAZETECİLERİ KİMLER KORUYOR?

ŞANTAJCI GAZETECİLERİ  KİMLER KORUYOR?
9 Mayıs 2022 19:15 | Son Güncellenme: 9 Mayıs 2022 19:34
1.012
A+
A-

 

EGD derneği başkanı Şafak Erel yıllardır Ereğliyi sömüren çetelere savaş açtı…

Yıllardır bu çetelerden bahseden Akgün Haber sonunda haklılığını kanıtladı.

EGD başkanı Şafak Erel bu çetelerin kökünü kazıyana kadar mücadelesine devam edecek ve biz de bu süreçte yanında olacağız.

Şafak Erel ne demiş;

“İlçemizde son günlerde bir gurup haber sitesinin aynı haberi kullanarak Ereğli’de birçok okulda görev yapan öğretmenler hakkında “şantaj ve tehdite” varan suçlamaları sonrası aynı gurupların İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’a kadar uzanan tehdit ve suçlamaları devam ettirmesi sonrası Aksoy Kaymakamlık’tan izin alarak Savcılığa suç duyurusunda bulundu…

Kendisine ve öğretmenlere  kumpas kuran gurupların Kdz.Ereğli Turizm ve Otelcilik Okulu Müdürlüğü’ne  akrabaları olan bir kişiyi “Müdür” olarak  atanmasını istedikleri, bu okulunda yıllık 4-5 Milyon lira geliri olduğu, bu isteklerinin geri çevrilmesi nedeniyle başta Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve bazı eğitim okullarının müdürlerine başlattıkları sistematik algı operasyonuyla kendilerini istifaya davet etmelerinin altındaki gerçekler bir bir ortaya çıkıyor…

KİM BU ŞANTAJ GRUPLARI?

Ereğli’de uzun zamandır menfaatleri karşılığı bir çok Kurum, Kuruluş ve İş adamını İnternet Sitelerinde yazdıkları yazılarla “baskı” altına almaya çalışan, insanları tehdit eden, ekmekleriyle oynayan bu guruplar kimler?

Bu gurupların ortaya çıkması 2014 yıllında Ak Parti adayı Hüseyin Uysal’ın Ereğli Belediye Başkanı olduğu sürece dayanıyor!

Bu guruplar Ereğli Belediyesi içinde çalışma ortamı buldular ve “Sosyal Medya” da “Merve Kuru” takma ismiyle ilk etkilerini göstermeye başladılar.

Sahte “Merve Kuru” hesabıyla Ereğli Belediyesi içinde çalışan birçok ismin işten atılmasına sebep olan bu kişiler Ereğli Belediyesi Kısım Müdürleri üzerinde de baskı kurarak menfaate dayalı bir “Suç Örgütü” oluşturmaya çalıştılar.

Bu kişilerin “Deşifre” olmaları sonucu Ereğli Belediyesi ile sessizce ilişkileri kesilse bile bu kişiler “Gazeteci” mesleğinin zırhına girerek çalışmalarına devam ettiler.

Ama dışarıya çıkan guruplar Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’yla yakın ilişkilerini sürdürdüler!

Bu kişilerin çoğu değil Köşe Yazısı Haber Yazmayı bile bilmeyen, sonradan “Gazeteci” olan, Kanunlar karşısında “Gazeteci” bile sayılmayan, başkalarının üstünden “Haber Sitesi” kurarak Ereğli’de “Gazeteciyim” edasıyla dolaşanlar…

Tek bir özellikleri var!

Tek bir elden yazılan bir yazıyı ortak bir hareketle noktasına, virgülüne dokunmadan aynı anda bir çok Haber Sitesi’nden yayınlayarak toplum üzerinde baskı kurmak, attıkları iftira ve tehditleri “Doğruymuş” süsü vererek insanları inandırmak! Ardından da “en çok biz okunuyoruz” safsatasıyla kurumlar üzerinde “Tehdit” oluşturmak.

Sormak lazım bu arkadaşlara! Sizler tek bir  “Haber Sitesi” ne abone misiniz? Tek bir “Sigortalı” çalışanınız var mı_ Haber Siteleriniz Vergi Dairesinde kimler üzerine kayıtlı?

EREĞLİ’DE KİMLER BU GURUPLARA MADDİ DESTEK SAĞLIYOR? 

EREĞLİ’DE KİMLER BU GURUPLARA MADDİ DESTEK SAĞLIYOR?

Gazetecilik’le alakaları olmayan, Gazetecilik Mesleğini sadece “Şantaj ve Tehdit” unsuru olarak kullanan bu kişilere en büyük “Maddi” desteği Erdemir ve Ereğli Belediyesi sağlıyor!

Bu guruplar meslekleri sadece “Gazetecilik” olan, çalıştırdıkları kişilere ekmek veren, emek veren, emeğinin karşılığında cebinden para harcayan “Gerçek Gazetecilere” karşın “Tehdit ve Şantaj” gücünü kullanarak, sadece kendilerine servis edilen haberleri yapan, emek ve para harcamadan kestikleri Fatura karşılığını emeksiz cebine indiren kişiler!

Bunlar yetmiyor, kurdukları “Köprüaltı Dernekleri” ne maddi destek veriyor Ereğli’nin en önemli kurumları!

Maksat? Aman yazmasınlar…

Erdemir İletişim Müdürlüğü ve Ereğli Belediyesi Basın Bürosu görevlilerine açık açık anlattım!

Anlayamamışlar!

Son kez anlatıyorum!

Ereğli’de pırıl pırıl, sadece “Gazetecilik”  görevini yapmaya çalışan meslektaşlarımız var.

“Repertuarımızda yoksunuz” safsatasını bırakın. Aramıza katılan gençlerin önünü açın. Ereğli’de Gazetecilik mesleğini yapan kişilerin önünü açın!

Ama siz “Tehdit ve Şantaj” guruplarının kullandığı, sadece kurumunuz aleyhine yazan kişilerin isteklerine göre “abone” yaparsınız!

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAFFET BOZKURT’A SESLENİYORUM! 

Şantaj ve Tehdit Gruplarına destek verme sayın Saffet Bozkurt!

Bugün Ereğli’de yerel Basına destek veren “önemli” isimlerden birisi Saffet Bozkurt. Kabul ederiz.

Ama sen görevleri sadece “Şantaj ve Tehdit” olan kişilere görevini sürdüren kişilerin üstünde ödeme yaparsan, kim tarafından kurulduğu belli olmayan sözde “Haber Sitesi” ne ödeme yaparsan karşında bizi bulursun!

Bakalım onların “Tehdit ve Şantaj” kalemleri mi güçlü yoksa bizim kalemlerimiz güçlü, görürsünüz!

NAMLUNUN UCU SİZE DÖNECEK!

Bugün bu listeye birçok kurumu ve işadamını eklemiyoruz. Ama bundan sonra eklemekten kaçınmayacağız!

Çünkü göreceksiniz. Bu suç mihraklarını beslemeye çalışan tüm Kurum, Kuruluş ve İş adamları  “Tehdit ve Şantaj” gurupları size gösterecek.

“Namlunun Ucu” size dönecek!

Beslemeye devam edin!

EREĞLİ KAYMAKAMI MEHMET YAPICI’YA ÇAĞRI…

Ereğli Kaymakam’na açık çağrımdır!

Bizler sizden önce Ereğli Kaymakamlığı yapan İsmail Çorumluoğlu’nu sevdik ve saydık.

Sizi de göreve başladıktan sonra  “Devlet” adamlığınızı, kanunlara saygınızı gördük ve sevdik.

Ama şu gerçeği unutmayın! Sizden önce bazı “Şantaj ve Tehdit Gurupları Çorumluoğlu’na “Kumpas” kurdular!

Görevden aldırmaya çalıştılar!

Ayrı zamanlarda yaptıkları çekimleri birleştirerek “Şantaj Kaseti” oluşturup basına servis ettiler!

Aynı guruplar bugünde işbaşında Ereğli’de!

Buna izin vermeyin.

Görevleri sadece evlerine ekmek götürmek olan kişi ve kurumlarınızı koruyun.

Bizim “Acizane” düşüncemizdir.

Affola…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.