Dolar 32,5461
Euro 34,8989
Altın 2.435,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 28°C
Az Bulutlu
Zonguldak
28°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

ŞANTAJCILAR !!!

20 Ağustos 2021 00:31
1.452
A+
A-

İşini namusu ile yapan bir işletme nasıl tezgaha getirilir  ?

İşletme içinden aşk bahanesi ile  kandırılan iki kız ne olurda oyunun bir anda  Piyonu olur oyunda rol alır ?

Tanıdıkları iki şantajcı’işletmenin arka kapısından sokmak ve içeride kurdukları tezgahla olmayan sahneleri kurgulayıp  videoya çektirmek hangi ahlaklı ailenin yetiştirdiği kız çocuklarının yapacağı bir kahpeliktir ?

Hem oyunu videoya  çekmek hemde işletme sahibin yanına gidip “işletmeniz de olan şiddetin videosu tanıdığım  bir gazetecinin eline geçmiş  “ demek hangi şerefli insanın yapabileceği bir hamledir?

Peki sırf bu oyunda aşık olduğu adam için işletme sahibini arkadan vuran çalışan bayan hayatı boyunca mutluluk yüzü görür mü ?

Karısı olacak kadını böyle kahpeliğe dahil eden adamdan (söz gelişi adam) koca olur mu?

Peki kendisine ekmek veren isletmeciye oyun kuran kadının evliliği mutlu ,mesut, bahtiyar mı geçer yoksa  işi bitince k…na tekmeyi yer mi?

Resmen Yedi !

 

Tatlı dil ustası ,yalanın ağa babası  , aşkın ustası hatta aşkın  oyunkurucusu   aşk meşk arasında amacı para UMMAK olan kişi mahkemeye düşer mi ?.

Düşer !

Asıl oyunu kuran “benim bilgim dahilinde değil ” deyip bu olayda şahitliğe düşer mi ?

Düştü !

Yani bu işin sonunda  oyunu kuran, yaptırtan kendini gazeteci olarak tanıtan  şantajcı çakal sahitlige düşerde oyundaki tüm piyonlar   suçlu olarak hakim karşısına çıkar mı !

Sonuç mu ?

ADALET MÜLKÜN TEMELİ 

Yakında manşetlerden okursunuz …

 

Yakında bu türden bir hikaye yazacağım sonucu ile beraber …

Belki de yukarıda ki  yazıyı okurken kendini bu hikâyenin içinde bulan haysiyetsiz ,onursuz ,şantajcı bir kaç kişi olacaktır ..

Bu benzerlik  benim değil  suçluların sorunudur.

Aynen gerçek gibi değil mi ?

Derdiniz hayattan ne  ummak bilmiyorum ama yakında neyi  hakettiğinizi bulacağınızı buradan bile görebiliyorum .

Yakında görüşmek dileği ile .

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.