Dolar 32,4477
Euro 34,7939
Altın 2.448,89
BİST 9.931,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Sayın Valim Daha Çok Fetöcü Yakalamak İsterseniz Ereğlide’ki İtirafçı Gencin Elinde Olduğunu İddia Ettiği Dosyayı Alın !

Sayın Valim Daha Çok Fetöcü Yakalamak İsterseniz Ereğlide’ki  İtirafçı Gencin Elinde Olduğunu İddia Ettiği Dosyayı Alın !
6 Ağustos 2022 23:38 | Son Güncellenme: 6 Ağustos 2022 23:39
1.249
A+
A-

Zonguldak merkezi; Kozlu, Ereğli, Çaycuma ve Gökçebey ilçeleri, Aksaray, Bursa ve İstanbul illerinde yapılan operasyonda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçu yönünden bir takım deliller bulunan 9 hedef şahıstan, 8’inin yakalandığı öğrenildi.

Zonguldak Valiliğince yapılan açıklama şu şekilde;

“Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile haklarında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçu yönünden bir takım deliller bulunan 9 şüphelinin yakalanması amacıyla 26.07.2022 günü Aksaray, Bursa ve İstanbul illeri ile İlimiz Merkezi, Kozlu, Ereğli, Çaycuma ve Gökçebey ilçelerimizi kapsayan operasyon yapılmıştır.”

 

Sayın Valim ;

Akgün Haber sitemizde nerede ise 1,5 aydan beri  sürekli ihbar niteliğinde verdiğimiz haberlere şu ana kadar hiç bir yetkili kurum müdahale etmedi !

Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook’ta bir yazı içinde “Elinde fetö dosyası olduğunu  iddia eden parlama meraklısı , sadece cemiyete bağlı haber sitelerinde haber yapma özelliği olan genç  bu seferde kaale alınmak ve hedef saptırmak maksatlı sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta tehdit maksatlı yazdığı bir yazının içinde bir  zengin aileye şantaj yapmıştır.

Sosyal Paylaşım sitesinde elinde fetö, dolandırıcılık ve hırsızlık belgeleri olduğunu itiraf ederek paylaşan Kerimcan Günaydın (Junior Sina’yı koruyan  koruyucu kardeşi ) hakkında şu ana kadar konu ile alakalı yetkililerin ne hikmetse harekete geçmediği ve sebebinin de yazılarımızı takip eden okuyucularımız tarafından merak edildiğini bilgilerinize sunarız .

 

Sebebini çok merak ettiğimiz bir soru ise ;

Neden , Nasıl , Niçin bu kişi alınmaz ?

Yetkililerin işi olduğunu bildiğimiz için biz şahsın paylaşımını bir kere daha paylaşıyoruz .

Bu şahısın bilgisine şu ana kadar basvurulsa idi ;

Belkide bugün ki operasyon  Kdz Ereğli’de önemli görevlerde olan kimsenin bilmediği kişileri, bilinmeyen hücre evlerini  ,belkide abileri, ablaları ortaya çıkaracak hatta bugün  yakalananlar ve adalete teslim edilenler arasında iddia ettiği dosyadaki kişiler de  olacakdı .

 

Zonguldak Valiliğinin, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünün , Kdz Ereğli İlçe  Emniyet Müdürlüğünün Ve Başsavcılığın bu paylaşımı dikkate  aldıkları takdirde gizli FETÖCÜLERE ulaşılacağını tahmin ediyoruz ..

Saygılarımızla

Hakan Akgün

Akgün Haber İmtiyaz Sahibi

Bu linki  fetö ile ilgili birime son kez  ihbar ediyoruz.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0SfCB76TbqBY3BFuvdC3J9ARnVkAGKnYHUd571HkWVPyMUcSc4DKaQNeLUcL5FGoCl&id=100002248248266

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.