Dolar 32,4798
Euro 34,9465
Altın 2.435,91
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C

Sayın Valim Madem Siz Anlattınız Bir de Bizden Dinleyin Bakalım Suçlu Kim?

Sayın Valim Madem Siz Anlattınız Bir de Bizden Dinleyin Bakalım Suçlu Kim?
29 Ağustos 2021 17:52 | Son Güncellenme: 29 Ağustos 2021 18:05
310
A+
A-

Sayın Valim Siz Anlattınız Kendinize Aktarılan Kadar ,

Peki size konuları aktaranlar tarafsız mı ?

Sizin anlattıklarınız doğru; bir kişi yazdığının arkasında duracak peki o suçlulara yol veren, suçlularla sabah akşam buluşan ve birlikte yiyip içen yetkililerin , seçilmişlerin hiç mi suç yok ?

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) 34. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Vali Mustafa Tutulmaz,

Bazı basın öyle bir havaya girdi. Bu güne kadar o yazıyı yazan veya tefeci şu diyen her kes Emniyete çağrılıyor, savcılık tarafından talimat veriliyor ve ifadesi alınıyor. Hepsi ifadelerinde; “diyorlar, duydum, öyle dedikleri için yazdım, öyle söyledikleri için söyledim” diyor. Kimden duydun? Yok! Kim söyledi? Yok! Böyle bir şey olmaz. Eğer sözünün arkasındaysan sonuna kadar duracaksın. Duramıyorsan susacaksın. Bu şudur; şimdi kafada bir şey var biriyle cenge giriyor ve bir tarafa devleti, polisi, jandarmayı, valiyi alacak gücü devşirecek hücum ederek öbürküne gidecek. Kusura bakmayın biz hiç kimsenin yanında da olmayız, karşısında da olmayız. İçinde olan arkadaşlarımız var ise tuttuğumuz gün kapının önüne koyarız. Kamuda yanlış yapan varsa bana yazın. Kimseye meydan bırakmayız. Hukuku ön planda tutan, hakkı, adaleti ön planda tutan bir anlayışla idare etmeye çalışıyoruz.”

Akgün Haber olarak bizde diyoruz ki:

“Sayın Valim Kdz Ereğli’de grup halinde saldıran ,rant peşinde koşan örgütlenen gazeteciler topluluğu türemiştir..

Bu çeteyi oluşturan organize suç örgütüne üye Bir kaç kişi para alınacak seçilmiş kurban hakkında  basın da ilk haberi yapıp diğer elebaşları olan akil adamının kurbana sözde dostani  gitmesi ile son bulan tahsilat olayları oluşmaktadır.

Sonrada büyük pastayı uyanık akil adam almak şartıyla gerisini bölüşmektedirler.

Hatta bir dönem evvel ki EGD yönetimi oluşturan bazı kişiler  aile alacaklarını adalete başvuru yaparak değil kendilerinin dernekler adı altında aldıkları sıfatlar ile  medyayı kullanarak açık açık tahsilat yoluna gitmiştirler.

Bu örgütün başı olan kişi

Kendince alacaklı olduğunu iddia ettiği  borcu asıl  sahibinden almaya cesaretli olmayan  uyanık medyacı tahsilatı ya borçlu diye iddia ettikleri adamın  yeğeninden yada paranın ödemmemesinden sorumlu tuttukları  siyasi ikbali olan  kişiye ödetmek için  aslı astarı olmayan haberleri şahısların üstlerine yapıştırarak  gazetecilik dilinde “gel gel ” tahsilatı yapmaya çalışmışlardır.

Mesela alacaklı oldukları kişinin yeğeninin otelininin resepsiyonuna daha evvel Merve Kuru sahte hesaplarından yargılanan kişiyi göndererek yada aratarak  ” otelinizde  kadın varmış kadın var mı” diye sordurmuş bu ahlak dışı hareketle kalmayıp MERVE KURU davasında yargılanan kişilere sahte isimle (Volkan Aydın, Alper Şener) hesaplar açtırıp  otel sahibinin özel yaşantısını, çarpık ilişkileri var diye iftiralı paylaşımlar yapmışlardır.

Otel sahibinin yanında çalışanlarında gayretleri ile  bu failler yakalanmış gerekli ceza otel sahibinin yanında çalışan İlkay Özcan ve iki çalışan tarafından verilmiştir .

Bir başka konu ise :

Bu kişiler önlerini kapayan okul   müdür yardımcılarından aldıkları talimatlarla okul müdürleri  hakkında spekülatif haberler yapıp sonra da savcılıkta yazdıklarını  inkar etmektedirler.

Bazı kişilerin aracılığı ile Dernekler Masasının bu kişilerin arka bahçesi gibi kullanılmasına müsaade edildiği iddia edilmektedir .

Ki;

Seçim sonrası Eski EGD yönetimin demirbaş defterini seçimi kazanan yeni yönetime  sunmaları gerekirken anca yeni yönetimin şikayeti olusturularak çıkan  inceleme sonucu ile bütün çarpık iliskiler ortaya çıkartılabilmiştir.

Bize göre suçun başlangıcı eksik  kanunlardır,

Lakin mülkü amir ve dernekler masası bir sürü şikayetlerimiz üzerine harekete geçmekte geç kalmışlardır .

Ve ne hikmetse  bizim devlete yapmış olduğumuz daha evvel ki (Cimer)  müracatlarımızda kaale bile  alınmayan, gözden kaçan  iddialarımızın gerçekliği dün o suçları bulamayan kişiler tarafından bugün  ne hikmetse belgeleriyle  ortaya dökülmüştür.

Sayın Valim bu suç örgütünü oluşturan medyacıların arkasından duran karanlık güçlerin hepsini biz biliyoruz isim isim …

Ve bizlerin asıl  derdi ise ;

Mesleğe yeni  girecek olanların, yada girdikten sonra meslek ahlakına uymayan suçlardan yargılamaları olanların( iftira ,şantaj kumpas , tecavüz,erkek çocuğa ilgi ,hırsızlık, dolandırıcılık,define avcılığı ,devlet arazisini talan etme maksatlı hazine arama) ,dernek ve cemiyet adı altında bir oluşum yapanların GBT lerinin iyicene incelenmesini sağlamanızı size ulaştırmaktır.

Bu gibi suç makinalarına Valiliğimizce   yetki verilmemesi ve bu kişilerin  Kaymakamlıklara  yada  Valiliklere yapacakları dernek yada cemiyet adı altındaki ziyaretlerin özel kalemlerin incelemesinden geçmeden sizlerle fotoğraf vermelerinin devlet makam koltuklarının bu kişilerin vereceği resimlerle kirletilmemesi gerektiğini düşünmekteyiz .

Mesela Fetö Borsası Tüm Türkiye’de Merak Uyandırırken Kdz Ereğli’de ki fetöcülere ait dosya şahitler huzurunda İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük tarafından Livadi Otelinde Sina Çıladıra teslim edilmiş bunuda defalarca haber yapmamıza rağmen devletin hiç bir organı tarafından tarafıma en ufak bir soru sorulmamıştır kaldı ki Sina Çıladır’a hesap sorulsun !!!

Hatta Eski  İl Emniyeti Ve İlçe Emniyeti Arasında ki gizli mesajları servis eden bu şahıs  Olaylar Çıkartmaya Yönelik ayaklanma çıkartmanın öncülerindendir.

Öyle olmasına rağmen bu kişiyi özel hayatlarının kenarından bile geçirmesi yanlış anlaşılacak bazı yetkili kişilerin içine kadar sokması ne kadar  doğrudur bu da merak konusudur  ?

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.