Dolar 32,3565
Euro 34,4292
Altın 2.435,74
BİST 9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 22°C
Açık
Zonguldak
22°C
Açık
Pts 27°C
Sal 22°C
Çar 19°C
Per 16°C

Sendika Başkanı Yılmaz Yıllardır Yanlış Ellerde Uyuyan Devi Uyandırıyor

Sendika Başkanı Yılmaz  Yıllardır Yanlış Ellerde Uyuyan Devi Uyandırıyor
15 Mayıs 2021 11:02 | Son Güncellenme: 15 Mayıs 2021 11:03
373
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yetkili oldukları Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki (Erdemir) iş yerlerini gezerek, işçilerle bayramlaştı.

Yılmaz, beraberinde şube yöneticileri, iş yeri temsilcileri ve bazı şirket yöneticileri ile birlikte, üniteleri dolaştı.

Erdemir Yardımcı İşletmeler Direktörlüğü’ndeki çalışanları ziyaret ile kutlamalarına başlayan Yakup Yılmaz, sırasıyla; Soğuk Haddahaneler Direktörlüğü, Yardımcı İşletmeler Direktörlüğü, Atelyeler Direktörlüğü, Sıcak Haddehaneler Direktörlüğü ve Demir Üretim Direktörlüğü ile sürdürdü.Gerçekleştirdiği ziyaretlerde;

Erdemir çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Şube Başkanı Yılmaz, “Değerli arkadaşlarımıza sağlık ve huzur içerisinde geçireceğimiz bayramlar diliyoruz. Bayramınız Kutlu Olsun. Birlikte; Daima daha ileriye, Daima daha iyiye birlikte gideceğiz” dedi.

Yılmaz; beraberinde, Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa, İnsan Kaynakları Müdürü Kerem Çelebi, Türk Metal Şube Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Çetin Altay, İş Yerleri Baş Temsilcisi Barbaros Özdemir, ziyaret edilen iş yerleri temsilcilerinin de katıldığı ziyaretlerin ardından, Ramazan Ayı’nın son iftarını da şirketteki Merkez Yemekhanesinde işçilerle birlikte yaptı.

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yetkili oldukları Ersem ve Tat Metal AŞ. iş yerlerini de ziyaret ederek, üyeleriyle ve şirket personelleriyle bayramlaşmıştı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.