Dolar 32,5188
Euro 34,7220
Altın 2.497,58
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

ŞENOL eski yönetim gibi AZMAN dedi !

ŞENOL eski yönetim gibi AZMAN dedi !
27 Mart 2021 18:59
795
A+
A-

ŞENOL EGD YENİ YÖNETİMİNE ESKİ YÖNETİM GİBİ AZMAN DEDİ ..

Ereğli Gazeteciler Derneği’nin eski başkanlarından Şenol Azman, yönetimde beraber görev yaptığı meslektaşlarıyla birlikte, derneğin yeni yönetimini ziyaret etti ve başarı dileklerini sundu.

27 Mart günü 14.00 sularında gerçekleşen ziyarette, EGD Başkanı Şafak Erel, yönetim ve denetim kurulu üyeleri tarafından misafir edilen Şenol Azman, dernekte başkanlık yapmış tüm başkan ve yöneticileri tebrik ettiklerini belirterek başladığı konuşmasında;

“Emekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Yeni yönetimin tüm isimlerini de tebrik ediyoruz. Benim için hepiniz gerçek demokrasinin fatihlerisiniz. Ben hepinizi böyle görüyorum.”, dedi.

EGD’nin bir meslek örgütü olduğunu, meslek örgütüne de meslek insanları sahip çıktığı için ve yönetimin tamamı da gerçek gazetecilerden oluştuğu için ayrıca müteşekkir olduklarını ifade eden Azman bazı önerilerde de bulundu.

GAZETECİ OLMAYANI ÜYE YAPMAYIN VARSA DA ATIN.

EGD’de meslekten olmayan isimlerin üyeliklerinin devam ettiğini hatırlatan Şenol Azman; “Örneğin Alaplı’nın bir köyünden muhtar arkadaş var. Gazeteciliği bilmeyen insanlar var. EVEDER yönetim kurulu başkanı burada üye. Bir tabelacı arkadaşımız hem üye hem de yönetimde görev yaptı. Burası fikir işçilerinin olduğu bir yer olmalıdır. Biz Erdemir Emeklileri Derneği değiliz. Siz kendilerini dernekten atmadan bu arkadaşlarımız ivedi olarak istifa etmelidirler. Bu dernekte üye olmaları gerçek gazetecilere haksızlıktır.”, dedi.

ESKİ KİRLİ SAYFAYI YIRTIN YENİ SAYFAYI DA KİMSEYEDE KİRLETTİRMEYİN

Azman sözlerini şöyle sürdürdü:“Ben temiz bir sayfa açtığınıza inanıyorum. Bu temiz sayfayı kirletmeyeceğinize de inanıyorum. Benim başkanlık ettiğim yönetimde görev alanlar, Hasan arkadaşımız (Sarıalp) hariç derneğe üye bile değiliz. Suçumuz ne? Güya üye aidatlarımızı yatırmamak. Hiçbirimiz istifa etmedik. Zaman içinde birçok gazetecimiz sokak ortasında darp edildi, hırpalandı; ama eski yönetim bir gün bile kınama yayınlamadı. Her gazeteci göğsünü gere gere; ‘Ben EGD’liyim’, diyerek sokakta yürüyebilmeli. Ancak, biz bu dernek binasına bugün girdiğimizde, dernek yönetimini bıraktığımızda bizden sonra göreve gelen yönetime devrettiğimiz bazı eşyaları ve demirbaşları göremedik.

EGD NİN DEMİRBAŞLARI NEREDE?

Bu demirbaşlar nerede? Başka bir dernek daha olduğu söyleniyor. Büyük ihtimalle o demirbaşlar o dernekte. Denetim Kurulu üyelerini göreve çağırıyorum:

ERDEMİR’DEN ALINAN 20.000 TL NERELERE HARCANDI FATURALARI NEREDE?

Erdemir’den alınan bir para olduğu söyleniyor ve o parayla kira ödemesi yapılmış. Biz yıllardır dernek binası için kira vermiyoruz. Denetim Kurulu üyeleri bu ödemeleri lütfen incelesin. Çünkü bunun hesabını biz üç yıl sonra size de soracağız. Hepinizin üzerinize düşen görevi yapacağınıza inanıyorum. Ayrıca biz Ereğli Gazeteciler Derneği’yiz.

KDZ EREĞLİ GAZETECİLER DERNEĞİNE BAŞKA ŞEHİRDEN UYE ALINMASIN.

Bizim derneğimizde Alaplı’dan, Kozlu’dan, Zonguldak’tan, Kilimli’den… üye olmamalı. Biz nasıl Alaplı Gazeteciler Derneği’ne üye olamıyorsak bizim derneğimize de sadece bu ilçede görev yapan gazeteciler üye olabilmeli. Biz kendine özel bir dernek olmalıyız. Bunları hemen yarın beklemiyoruz; ama zaman içinde gereğini yapacağınıza inanıyoruz.”

Azman ve onun başkanlığı döneminde dernekte yöneticilik yapan meslektaşlarına ziyaretleri için teşekkür eden EGD Başkanı Şafak Erel, geçtiğimiz salı günü görevi resmen devraldıklarını hatırlatarak; “Görevimize başladığımız günden beri her arkadaşımızı dikkatle dinliyoruz. Her birinin istek ve talepleri var.

Elbette bu istek ve talepleri hemen yerine getirebilmek mümkün değil.

Her meslektaşımızın bize gerekli zamanı vereceğine inanıyoruz. Herkes müsterih olsun; EGD’yi arzu edilen noktaya hep birlikte getireceğiz.”, dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.