Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Sesli; “Her Mahalleye Eşit Hizmet Edeceğiz” 

Sesli; “Her Mahalleye Eşit Hizmet Edeceğiz” 
27 Mart 2024 23:17 | Son Güncellenme: 28 Mart 2024 14:20
82
A+
A-

Sesli; “Her Mahalleye Eşit Hizmet Edeceğiz” 

 

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli Kdz. Ereğli Romanlar Derneği Başkanı Çile Atlazoğlu, yönetimi ve Kdz. Ereğli Devrek Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Satılmış Kutucu, yönetimi ve üyelerini ziyaret etti.

 

Derneklerin fiziki şartlarını iyileştireceklerini söyleyen Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, ekibiyle beraber göreve geldiklerinde festivallerin aynen devam edeceğini ama bunun yanında belirlenen günlerde, isteyen yöresel derneklerin sahilde etkinlik yapacağını ve ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını belirtti. Sesli konuşmasında; “2007- 2009 Yılları arasında belediye başkanlığı yaptım. Bugüne kadar Ereğli’ye kim hizmet ettiyse Allah razı olsun. Ama şimdi artık değişim zamanının geldiğine inanıyoruz. Derneklerimizin artık fiziki şartları yetersiz kalıyor. Elden geçmesi gerekiyor, bunu da yapacak olan belediye. Bütün dernek evlerinin tamamı elden geçecek. Festivallerimiz var evet yapmaya da devam edeceğiz. Ama istiyoruz ki sahilimizde hep etkinlik olsun. Etkinlik yaparken de dernek evlerimize de etkinlik yaptıralım. Etkinlikte yöresel ne yapılacaksa, bunu da belediye olarak bizler karşılayalım. Yöresel ürünler, yöresel sanatçılar ile sahilimizi şenlendirelim istiyoruz. Belediyemizin birçok ilden büyük bütçesi var önemli olan o bütçeyi değerlendirebilmek. Ayrıca derneklerin bir talebi var, toplanma merkezi. Bunu da ekip arkadaşlarımla beraber göreve geldiğimizde hayata geçireceğiz.

 

Ekip arkadaşlarımızla hizmet için yola çıktık. Bütün mahallelere eşit hizmet anlayışını getirecek ve eşit hizmet edeceğiz. Ereğli’mizin ortak sorunları var ve bu sorunları çözecek 10 tane mega projemiz var. En önemli sorunumuz otopark ve trafik. Bununla ilgili olarak Ereğli’nin değişik bölgelerinde toplamda 8 bin araçlık otopark yapıyoruz. Bunun 4 bini kent meydanı alanımızın altında olacak. Biliyorsunuz biz yerin altını sadece ölünce kullanıyoruz. Yapacağımız otoparkların çoğu yerin altında olacak. Önce kent meydanından başlayacağız, sonra sahilde ki trafiği rahatlatmak için Endüstri Meslek Lisesi’nin olduğu alanda bir projemiz var. Ereğli’nin yolları içler acısı ve Ereğli’nin her yerini asfaltlayacağız. Daha önce 120 bin ton asfalt dökerek rekor kırmıştık, şimdi göreve geldiğimizde daha fazlasını yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.