Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 15°C
Çar 16°C
Per 17°C

Sesli, “Sağlıkçılarımıza çok değer veriyoruz”

Sesli, “Sağlıkçılarımıza çok değer veriyoruz”
13 Mart 2024 20:58
73
A+
A-

Sesli, “Sağlıkçılarımıza çok değer veriyoruz”

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli ve belediye meclis üyesi adayları 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi Başhekimi ve Başhemşiresine çiçek takdiminde bulunan İYİ Parti heyeti, Anadolu Hastanesi Müdürü Şahin Elçi ile görüştü.

Ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti heyetine teşekkür eden Anadolu Hastanesi Müdürü Şahin Elçi, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli’yi halkın çok sevdiğini söyledi. Elçi; “ Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten halk sizi çok seviyor. Göreve geldiğinizde güzel şeyler yapacağınızdan hiç şüphemiz yok. Siyaset zor bir iş, inşallah yolunuzda muvaffak olursunuz. Toplumun içerisindeyiz bizde zaman zaman duyuyoruz, insanlar belediye başkanlığınız dönemini hiç unutmamış. Sizinle ilgili herkes güzel şeyler söylüyor” dedi.

En büyük avantajlarının tecrübe olduğunu ifade eden Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Sesli konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “ Öncelikleri bizleri kabul edip ağırladığınız için çok teşekkür ederim. En büyük avantajımız belediye başkanlığı yapmam. O zaman yaptığımız hizmetler şimdi karşımıza çıkıyor. Ekibimizde genç, dinamik ve halk tipi. Ereğli’ye en güzel şekilde hizmet etmek istiyoruz. Fedakarca çalışan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamak için ziyarete geldik. Özellikle pandemi döneminde Doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın değerini daha çok anladık. Bizde bu vesile ile tıp bayramında yanlarında olmak istedik. Kendilerine çok değer veriyoruz, bizim için önemliler.”

Ziyaret doktorlar ve hastane çalışanlarını gezerek, son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.