Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Sesli ve ekibi Cemevi’nde alevi vatandaşlarla buluştu

Sesli ve ekibi Cemevi’nde alevi vatandaşlarla buluştu
15 Mart 2024 22:52 | Son Güncellenme: 15 Mart 2024 22:53
57
A+
A-

Sesli ve ekibi Cemevi’nde alevi vatandaşlarla buluştu

 

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli ve beraberindeki İYİ Parti heyeti, Kavaklık Mahallesi’nde bulunan Cem ve Kültür Evi’ni ziyaret ederek Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Mehmet Taştan ve yönetimi ile sohbet etti.

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları Kavaklık Mahallesi’nde bulunan Cem ve Kültür Evi’ni ziyaret ederek Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Mehmet Taştan ve yönetimini ziyaret etti.

Kdz. Ereğli’de Alevi vatandaşları çok sevdiğini ve 2007-2009 yılları arasında görev yaptığı süre içerisinde birlikte güzel işler yaptıklarını anlatan Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli “Ben Alevi vatandaşlarımızı çok önemsiyorum. Sizleri de seviyorum. Benim iki eniştem de alevi. O yüzden aramızda hiçbir ayrı gayrı yok. Sizlere karşı ayrı bir sevgimiz var. Burada her anlamda güzel işler yaptığınızı takip ediyor ve görüyorum. Sizleri de çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. İnşallah 31 Mart seçimlerini kazandığımızda Kdz. Ereğli Belediyesi her zaman sizlerin de yanında olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet edeceğiz” dedi.

Alevi Kültür Dernekleri Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Mehmet Taştan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Sesli ve ekibine çıktıkları yolda başarılar diledi. Başkan Taştan daha sonra Dernek binasında devam eden kursları Sesli ve ekibine göstererek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

YORUMLAR

  1. Gümelili dedi ki:

    Mehmet Taştan da bu trajikomik olaya dahil oldu ya bişey diyemiyorum artık.