Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 17°C

Sesli’ye Bozhane’de muhteşem karşılama

Sesli’ye Bozhane’de muhteşem karşılama
24 Şubat 2024 16:06
170
A+
A-

Sesli’ye Bozhane’de muhteşem karşılama

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli ile belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili Bozhane’de balıkçı esnafı ile buluştu. Sesli ve ekibini Bozhane girişinde meşalelerle karşılayan balıkçılar kendisine sevgi gösterisinde bulundu.

 

Balıkçı esnafı sorunlarını anlattı, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki dönem başkanlarından Murat Sesli çözüm için söz verdi.

 

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili Bozhane’deki balıkçı esnafını ziyaret etti. Bozhane girişinde meşaleler ve sevgi gösterileri ile karşılanan Sesli, burada balıkçılarla uzun süre sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin mevcut yönetiminden çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Bozhane sakinleri “Bizim tezgahlarımızı kaldırıyor, ama adam bin kilometre öteden gelip tezgah açıyor. Ama tabii başka şeyler var” diyerek tepkisini dile getirdi. Balıkçılar olarak 4 ay sezonları olduğunu belirten balıkçı esnaflar, 8 ay boş kaldıklarını ona rağmen “Kokuyor” bahanesi ile müsaade edilmediğini ifade etti. Atatürk zamanında başlayan yağlı direkten Türk Bayrağı’nı alma geleneğinin de ortadan kaldırılmasına tepki gösteren Bozhane sakinleri, Murat Sesli’ye inandıklarını, güvendiklerini ve içlerinde bir ismi belediye meclis üyeliği listesi adayı olarak verdiklerini vurgulayarak kazanmak için canla başla çalışacaklarını dile getirdi.

Bozhane sakinlerine “Kardeşlerim, arkadaşlarım” diye hitap ederek başlayan Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Murat Sesli, ekibiyle birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı’nı kazandıklarında dile getirilen tüm sorunların çözülebileceğini söyledi.

“Burası deniz kenarı, burada balıkta kokacak, mısırda kokacak, simitte kokacak” diyen Sesli “Hepinizi tanıyorum 2007 ve 2008 yıllarında belediye başkanlığı da yaptım. O zamanki süreçte Bozhane’de istekler oldu, bunları yerine getirdim. Ekip arkadaşlarımız ve İyi Parti olarak Ereğli belediye başkanlığına aday olduk. Aday olurken Bozhane deyince birileri hep kötü anladılar, kötü anlattılar. Halbuki yüreği tertemiz, insan sevgisiyle dolan insanların yaşadığı yer burası. Ama birilerine inat bugüne kadar; hiçbir zaman senelerce mağdur edilen, senelerce yok sayılan, içinizden birisini ilk defa tarihinde belediye meclis üyesi olarak yanımıza aldık ve beraber yol yürümek için beraber size hizmet etmek için yola çıktım. Biliyorsunuz belediye meclis listesinde kontenjan başkanın onurudur, gururudur ve en çok güvendiği isimler oraya yazılır. Başkanı onlar taşırlar. Evet liste yapılır ama kontenjan çok önemlidir ve Korkut kardeşimizi 1. Sıraya yazarak sizlere ne kadar değer verdiğimi bilmenizi isterim. Göreve geldiğimiz zaman atıp tutmaya gerek yok. ‘Onu yaparız, bunu söyleriz, gelince şunu yapacaz’ deyipte yapılmayanlarıda biliyorum, sorunlarınızı da çok iyi biliyorum. Ve size buradan söz veriyorum: Büyüklerimizin ve sizlerin huzurunda göreve gelir gelmez ne sıkıntınız varsa, ne sorununuz varsa ne yapmamız gerekiyorsa ilk buradan başlayacağız. Kanunlar nizamlar ölçüsünde ne yapılması gerekiyorsa en üst noktaya kadar buradan başlayacağız. Sizleri çok seviyorum. Bozhane bizim için vazgeçilmezdir. Sizler olmazsanız ne kimse balık yiyebilir, ne de balığı görebilir. Ama biliyorum; yeterli desteği görüp almadığınızı da biliyoruz. Bunun içinde Korkut kardeşimle beraber, oda sizin gururunuz, oda sizlerin desteği seçilecek ve belediyeyi alacağız. 31 Mart’tan sonra Ereğli Belediyesi’nin hizmetleri buraya yığılacak. Hiç kimse ‘benim işim yapılmadı’ demeyecek, dedirtmeyeceğiz. İçinizdeki birisi artık bizimle beraber, ben desem o dedirtmeyecek. Buradaki sinerji, buradaki güç, birlik Ereğli’nin her tarafına yayılacak. Siz artık burada değil Ereğli’nin her tarafında güçlüsünüz. Ve bu gücü sizlerle beraber sırt sırta omuz omuza el ele vererek bütün Ereğli’ye yayacağız. Sizlerle beraber olduğumuz zaman biz dağ gibiyiz. Hepinizi seviyorum hepinize sevgiler ve saygılarımı sunuyorum Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

Sesli ayrıca 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Kutlamalarını ve yağlı direk yarışlarını da mutlaka yapacaklarını söyledi.

Sesli’nin konuşmasının ardından Bozhane sakinleri seçimlerin kazanılması için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.