Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 20°C

SEVİLEN POLİSİN TÖRENİ YÜREK DAĞLADI

SEVİLEN POLİSİN TÖRENİ YÜREK DAĞLADI
19 Nisan 2021 10:10
408
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Koronavirüs salgınında hayatını kaybeden Polis memuru Mustafa Dönmez için İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.POLİS TÖREN EMBED

Törende konuşan Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Koronavirüs sebebi ile hayatını kaybeden Polis memuru Mustafa Dönmez’!in ailesine devlet olarak sahip çıkacaklarını söyledi.

Ereğli’ de Koronavirüs testi Pozitif çıkan ve evinde karantinaya alınan Polis memuru Mustafa Dönmez 4 gün sonra rahatsızlanmış ve Ereğli Devlet hastanesine kaldırılmıştı.

Burada ki tedavisinin ardından Durumu ağırlaşan Mustafa Dönmez daha sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilmişti.

Dönmez, ciğerlerinde ki oksijen seviyesinin düşmesi sebebi ile 17 Nisan tarihinde entübe edilmiş gece saatlerinde de yaşamını yitirmişti.

Mustafa Dönmez’in cenazesi dün öğle saatlerinde Zonguldak’tan alınarak Ereğli Devlet hastanesi morguna getirildi.

Dönmez için bugün saat 10.45’ de Emniyet Müdürlüğü önünde tören düznelendi.

Törene Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ak Parti İl Başkan yardımcısı Fatih Çakır, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, Ak Partili İlçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Partili İl Genel Meclis üyeleri, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Cevdet Civelek, Eşi Melek, Çocukları Can ve Poyraz, Meslektaşları ve sevenleri katıldı.

Törende konuşan Ereğli kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Koronavirüs sebebi ile hayatını kaybeden Polis memuru Mustafa Dönmez’in ailesine Devlet olarak sahip çıkacaklarını söyledi.

İsmail Çorumluoğlu konuşmasında “Bugün bir Polis memurumuzun vefatı ile acımızı paylaşmak ona son görevimizi yapmak için burada toplandık. Şüphesiz ki bizim için en zor anlar bu anlardır. Ama Cenab-ı Allah’ın takdiri üzerinde başka bir takdirimiz olmadığı için değerli kardeşimizi yüreğimize gömeceğiz. Geride kalan ailesine çocuklarına sahip çıkacağız. Bu bizim devlet olarak en önemli görevimizdir. Malumunuz 1 yılı aşkın bir zamandır ülkemizde ve dünyada Polis memurumuz gibi nice çalışanlarımızı ve nice vatandaşlarımızı kaybettik. Çünkü Polis memurumuz polislerimiz, Jandarmamız sağlık teşkilatımız bu zor zamanlarda hep işin içindeydi. Cumartesi Pazar demediler, Gece gündüz demediler hep çalıştılar. O yüzden bugün vefat eden değerli kardeşimizden hak ve hukuklarımızı kendisine devlet olarak helal ediyoruz” dedi.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun konuşmasının ardından Helallik alındı ve dua edildi. Mustafa Dönmez’in cenazesi Alaplı’da ki evine götürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.