Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C

Sina Çıladır Kaybettiği Mahkemeler Serisine Birini Daha Ekledi

Sina Çıladır Kaybettiği Mahkemeler Serisine Birini Daha Ekledi
12 Temmuz 2022 01:25 | Son Güncellenme: 12 Temmuz 2022 01:26
1.891
A+
A-

Junior Sina Çıladır’ın Sarfettiği  Kelimeler Çift Taraflı Traş Bıçağı Gibi …

Zonguldak Ve Akçakoca Bölgesinin Yer altı, Üstü Zenginlikleri ve özellikle tarihi eserler konusunda eğitimli olan Sina Çıladır yine haklıyım diye iddia edip açtığı  MAHKEMEYİ KAYBETTİ .

ÇILADIR EGD’DEN HAKSIZ YERE ATILMAMIŞ.

 

Durumlara , şartlara  yada hayallerindeki kişilerden gelecek beklentisine göre suç yada övgü  kıyafeti diktiği tüm kamuoyunca bilinen Çıladır’ın bu sefer ki kendine seçtiği  kurbanı EGD seçimlerini kazanıp onları makam koltuğundan indiren Şafak Erel’di.

Şafak Erel karşısında seçimi kaybeden Çıldırın önce konuyu hazmedemeyen Duayihen Babası aslında olmayan ama sosyal medyada  kendince seçim sandığında para dağıtıldığının yazılıp çizildiğini iddia etti .

Böyle bir paylaşım olmamasına rağmen bu iddia da ona hiç yakışmadı .

Fikir neyse zikir odur !

Babam derdi ki “Hayatları para üzerine kurulu olan kişiler suçlamaları da zafiyetlerine göre ayarlar”.

Tabii ki yazıyı yazana da  bakınca aslında bu iddiayı  kimse umursamadı , sözde sosyal.medyada ahlaksızca atılan  iftirayı da  Yenilen pehlivanın babası  psikolojisine bağladı .

EGD KONGRESİNİN ŞİFRELERİ 

Junior Sina’nın beyanına göre  Şafak Erel Junior Sina’yı 08.04.2021 tarihinde yazmış olduğu  EGD kongresinin şifreleri başlıklı yazısı akabinde dernekten ihraç sebebi olarak göstermiş ve Sina Çıladır da bunu hazmedemediği için mahkemeye taşımış.

Yazıyı yazarken yüksek perdeden sallayan ama işler terse dönünce  ilk varan haklıdır tarzı savcılığa koşa koşa giden Junior Sina’nın mahkeme beyanındaki ifadesi okuyanların aklını karıştırdı..

 

EGD başkanı Şafak Erel’i Yeni Ufuk İnternet sitesinde acımasızca eleştirip iftiralar atan Sina’nın beyanı aynen şöyle ;

Not : Sina Çıladır gazeteci kimliğine sahip değildir ,sarı basın kartı yoktur ve  mahkemeye  gazeteciyim diye verdiği beyan ve sarı basın kartı evrakları  suç teşkil etmektedir.

TEDAVÜLDEN KALDIRILMIŞ SARI BASIN KARTINI  DAVANIN SEYRİNİ DEĞİSTİRMEYE YÖNELİK MAHKEMEYE SUNAN KİŞİ VE  AVUKATI SUÇ İŞLEMİŞ OLMUYOR MU ?

 

***Çıladır —– “iş bu yazısı Egd’ye ve Şafak Ereli bir eleştiri değil aksine Şafak Erel yönetimindeki EGD’yi öven bir yazı  davalının ilgili yazının yalnızca bir bölümünü alıntılayarak savunmasına eklemesi mahkemeyi yanıltmaya yöneliktir ‘demiş .

Yani ben Şafak Ereli karalamadim hatta övdüm demiş ve ördüğü kazağı geri sarmaya başlamış .

Sina Çıladır tarafından Davalı olarak mahkemeye çıkan Dernek yönetim kurulu başkanı Şafak  Erel Çıladırı haklı olarak dernekten ihraç ettiği ve kaybeden Çıladır’ın da EGD den atılmasında kanunsuz bir durum olmadığı ortaya çıktı .

Yani en son  facebook canlı yayında söylediği “Karar aldık davayı kazanırsak hiç birimiz  geri dönmeyeceğiz toplu  istifa edeceğiz  söylemi de Ereğli Gazeteciler Tarihine Çıladır’ın Lakırtısı olarak tarihteki yerini aldı .

Uğurlar Olsun Sina Çıladır Bizimle Değilsin !

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.