Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

SUAT HOCAMIZI KAYBETTİK ! ÜZGÜNÜZ.

SUAT HOCAMIZI KAYBETTİK ! ÜZGÜNÜZ.
23 Aralık 2023 11:27
250
A+
A-

Karadeniz Ereğli sevilen yüzlerinden birini daha kaybetti.

Emekli Müzik Öğretmeni iki çocuk babası Suat Aykan (70) tedavi altında bulunduğu Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Araştırma Hastanesi’nde yaşama veda etti.

 

Emekli Müzik Öğretmeni Gülay Aykan ile evli olan Suat Aykan, Karadeniz Ereğli’de önce Karadeniz Ereğli Lisesinde göreve başladı. Daha sonra Anadolu Lisesi’nde uzun yıllar müzik öğretmenliği yapan Suat Aykan, müziğin dışında fotoğraf sanatı ile de ilgilendi. Karadeniz Ereğli Fotoğraf Sanatı Amatörleri Derneği’nin (KEFSAD) kurucu üyelerinden olan Suat Aykan, müzik ve fotoğraf alanında bir çok başarılı projelere de imza attı.

Merhum Suat Aykan’ın cenazesi 23 Aralık 2023 Cumartesi günü Karadeniz Ereğli’de toprağa verilecek.

SUAT AYKAN’IN OĞLU OKAN AYKAN CENAZE TÖRENİYLE İLGİLİ ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI

Sevgili babam Suat Aykan’ı kaybettik. Babamızın cenaze töreni;

“23 Aralık 2023 cumartesi günü (yarın) 14.00’da öğretmenlik yaptığı Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi önünde anma töreni yapılacaktır.

İkindi namazına müteakip Bozhane Camisinde cenaze namazı kılınacak ve ardından Belen Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

Tüm sevenlerine üzüntüyle duyurulur.” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.