Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Taciz İddiasının Gerçek Yüzü

Taciz İddiasının Gerçek Yüzü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Karadeniz Ereğli ilçesinde mahalleli gençlerin oynadıkları oyun taciz iddiası ile karakolda bitti.

Olay ilçeye bağlı Bağlık Mahallesi Şehit Ayhan Demirci Sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre mahalledeki gençler okul bahçesinde halk dilinde ‘9Aylık’ olarak bilinen oyunu oynadı.

Oyunda yaşanan sevinç sonrasında çocuklardan bir tanesi annesi ile yaptığı konuşmada 20 yaşındaki mahalle sakininin kendisine tacizde bulunduğunu söylemesi üzerine mahallede ortalık karıştı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri mahalle halkını sakinleştirmeye çalışırken, tarafları emniyet müdürlüğüne götürdü.

Emniyette verilen ifadelerde çocukların okul bahçesinde oyun oynadığı yaşanan sevinç sonrasında böyle bir durumun ortaya çıktığı ve olay yerinde ki güvenlik kameralarının da alınarak incelendiği öğrenildi.

Olaydan sonra haber merkezimize ulaşan 20 yaşındaki gencin yakınları, durumun oyun sırasında yaşanan sevinçten kaynaklı olduğu, yakınlarının böyle bir durumu yapmayacağına emin olduklarını ve sadece yanlış anlaşılmadan kaynaklanan durum olduğunu ifade ettiler.

Taciz İddiasının Gerçek Yüzü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.