Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

Tek Liste ,Yine Seçkin Turhan Başkan İşte..

Tek Liste ,Yine Seçkin Turhan Başkan İşte..
3 Nisan 2021 14:02
384
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi 5. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek liste olarak girilirken, mevcut başkan ve başkan adayı Seçkin Turhan oy çokluğu ile yeniden başkanlığa seçildi.

Gülüç Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aslan keleş, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası ve aynı zamanda Kooperatifin Kurucu Başkanı Cevdet Civelek, Ereğli Esnaf Kefalet ve Kooperatif Başkanı ve aynı zamanda Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge birlik başkanı Mehmet Azman, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden ile üyeler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kooperatif faaliyetleri, diğer konuların okunması ve ibrazının ardından mevcut başkan ve başkan adayı Seçkin Turhan kongrede selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Turhan konuşmasında “Değerli üyelerimiz öncelikli olarak hoş geldiniz.

04.02.2016 yılında ilk kurulmuş olup, 2016 yılsonunda toplam yıllık gelirimizin 3.285.00,00.- TL olduğu, banka hesaplarımızda ise 12.800,00 TL olduğunu daha önceki genel kurullarda izah etmiştik.

Bu güne gelindiğinde ise, 2020 yılı toplam gelirimizin 21.183.000,00.- TL olduğunu toplam varlığımızın ise (kasa+banka+alacaklar+yatırımlar-borçlar) 1.812.425,00.- TL olduğunu ve birazdan mali tablolardan tek tek ayrıntılı olarak mali müşavirimiz tarafından okunacaktır.

Görüldüğü üzere bu zaman zarfında kooperatifimizi; tüm gücümüzle çalışmamız, azmimiz ve üyelerimizin çıkarlarını gözetmek sureti ile minimum 6 kat büyütmüş durumdayız. Her ne kadar kooperatifimizin gelmiş olduğu bu günleri gurur ve iftiharla karşılıyor olsak da kendi işimize maalesef aynı yatırımı yapmadık.

Çünkü bilmeliyiz ki birlikten güç doğar ve biliniz ki biz bu gücü oluşturduk. Eğer hepimiz birlik içinde hareket ediyor olsak karşımızda ikinci bir güç olmadığını siz de göreceksiniz.

Dolayısı ile kooperatifimizin bu günlere gelmesinin altında nasıl ki hepimizin imzası varsa bizim ağzımızdan çıkan her şeyin siz değerli üyelerimizin çıkarları için olacağından çok iyi dinlenmesini ve tatbik edilmesini özenle rica ediyorum. Tekrar ediyor ve altını çiziyorum karşımızda ikinci bir güç yok.

Buna rağmen fiyat politikalarında ödün vermek zorunda kalmamızın tek nedeni, yine bizim içimizdeki arkadaşlardır. Ben biliyorum bu kişilerin kötü niyetli olmadığını.

Sorun sadece 3 hamle sonrasını hesap etmiyor veya edemiyor olmasıdır. Oysa biz 3 değil 13 hamle sonrasını okuyabiliyoruz. O yüzden bu davranışlara tavizimiz yoktur çünkü biz 7 kişiyi değil 257 kişiyi temsil ediyor ve koruyoruz.

Değerli üyelerimiz; biz sizlerin eline neredeyse her kapıyı açabilecek nitelikte bir anahtar verdik lütfen bu anahtara sahip çıkın ve kıymetini bilin, yani bize inanın bize güvenin çünkü her şey ERBİRLİK için” dedi. Kongrede Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aslan Keleş, Kooperatifin Kurucu Başkanı Cevdet Civelek, Kongrede Divan Başkanlığına seçilen Ereğli Esnaf Kefalet ve Kooperatif Başkanı Mehmet Azman ve Ticaret İl Müdürü İsmail Maden’de birer konuşma yaparak kongrenin hayırlı olmasını dilediler.

Yapılan konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi.

Mevcut başkan ve Başkan adayı Seçkin Turhan oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

Başkan Seçkin Turhan

Ömer Demir

Elvan Karadeniz

Selami Hasanoğlu

Şaban Emir

Yönetimin önümüzdeki günlerde yapacağı toplantı ile görev dağılımı yapacağı ifade edildi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.