Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 21°C

TEKİN’E ERDEMYUVADA COŞKULU KARŞILAMA

TEKİN’E ERDEMYUVADA COŞKULU KARŞILAMA
5 Mart 2024 21:48 | Son Güncellenme: 6 Mart 2024 00:50
57
A+
A-

TEKİN’E ERDEMYUVADA COŞKULU KARŞILAMA

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini Erdemyuva’da sürdürdü. Kalabalık bir partili grupla Erdemyuva sakinleri ile buluşan Tekin, Alaplı’ya hizmete devam için dua ve destek istedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, beraberinde eşi Aysel Tekin, belediye meclis üyesi adayları ve kalabalık bir partili grup ile Erdemyuva’da kapı kapı dolaşarak vatandaşları ziyaret ederek dualarını ve desteklerini aldı. Alaplı’ya hizmete devam için destek isteyen Tekin, önce dua aldı, daha sonrada bir kez daha Alaplı’nın kazanması için vatandaşlardan oy desteği istedi.

Alaplı’da göreve geldiği günden bu yana her zaman sahada olduklarını olmaya da devam edeceklerini belirten Tekin,” Oylarına ve desteğinize talibim bir kez daha Alaplımız kazansın, benim sevdam Alaplı, inşallah girmediğimiz bölgelere de girerek hizmet almayan bölge kalmaması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.