Dolar 32,4570
Euro 34,8518
Altın 2.446,77
BİST 9.885,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

THY ve Pegasus deprem bölgesinden dönüş seferlerini ücretsiz yapacak

THY ve Pegasus deprem bölgesinden dönüş seferlerini ücretsiz yapacak
7 Şubat 2023 20:57
259
A+
A-

THY ve Pegasus deprem bölgesinden dönüş seferlerini ücretsiz yapacak

 

THY ve Pegasus Hava Yolları, deprem bölgesinden dönüş seferlerinin ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına açıldığını duyurdu. Türk Hava Yolları, 4 ile gidiş biletlerinin 13 Şubat’a kadar 100 TL olacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ çıkışlı tüm uçuşların 13 Şubat’a kadar tek yön vergiler dahil 100 TL’ye sabitlendiği duyuruldu.

THY’den uçuşlara ilişkin yapılan açıklamada, “Deprem bölgelerine insani yardım malzemesi ve arama kurtarma ekiplerinin ulaştırılması için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 47 uçuş gerçekleştirdik.

Bu kapsamda Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ’a giden insani yardım uçaklarımızın dönüş uçuşlarını da vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Yolcu düzeninin sağlanabilmesi adına bu uçuşlar için rezervasyonunuzu; mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden oluşturabilirsiniz. Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ çıkışlı tüm uçuşlarımızı 13 Şubat’a kadar tek yön vergiler dahil 100 TL’ye sabitliyoruz. Saygılarımızla” ifadelerine yer verildi.

(Büşra İrem Çam – Birlik Haber Ajansı)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.