Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 22°C

TSO’dan iki önemli adım

TSO’dan iki önemli adım
7 Haziran 2021 12:29
278
A+
A-

TSO’dan iki önemli adım

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Şikayet Yönetim Sistemi belgelerini teslim aldı.

Kdz. Ereğli TSO, 2021 yılı Şubat ayında TÜRKLOYDU Firması tarafından girmiş olduğu denetimler neticesinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Şikayet Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazanmıştı.

Belgelerini teslim alan Kdz.Ereğli TSO, kurumsallaşma yönünden son derece önemli iki adımı atmış oldu.

Artık ISO 9001 ve ISO 10002 Standartları çerçevesinde üyelerine hizmet verecek olan Kdz.Ereğli TSO, aynı zamanda Uluslararası Akreditasyon Sistemine sahip Oda ve Borsalar arasında olup, kaliteli ve üye odaklı hizmet anlayışını almış olduğu belgelerle de pekiştirmiş oldu.

KELEŞ, “KALİTEMİZİ TESCİL ETMİŞ OLDUK”

Konuya ilişikin değerlendirmede bulunan Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, “Yönetimimiz döneminde en önem verdiğimiz konu olan üyeye hizmet noktasında gerekli olan tüm adımları atıyoruz ve belgelendirmelerimizle de kalitemizi tescil etmiş olduk.

Odamıza bu belgelerin kazandırılması bizim dönemimizde olması da ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı olmuştur.

Bu konu da emeği geçen tüm meclis, yönetim ve personelimizi kutluyorum.

Odamız her geçen gün bu kalitesini arttırmaya devam edecektir.

Tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.