Dolar 32,4512
Euro 34,6388
Altın 2.390,16
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Az Bulutlu
Zonguldak
14°C
Az Bulutlu
Per 15°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C

TÜM ALAPLI HALKINA VE ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM. KAZANAN YİNE ALAPLI OLMUŞTUR.”

TÜM ALAPLI HALKINA VE ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM. KAZANAN YİNE ALAPLI OLMUŞTUR.”
2 Nisan 2024 21:31
54
A+
A-

ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN;

“TÜM ALAPLI HALKINA VE ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM. KAZANAN YİNE ALAPLI OLMUŞTUR.”

 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, yerel seçimler sonrası ilk ziyaretini çarşı esnafına yaparak desteklerinden dolayı teşekkür etti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde bir ilke imza atarak Alaplı’da üçüncü kez belediye başkanlığına seçilen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilk ziyaretini esnaflara yaptı. Esnafları tek, tek gezen Tekin, hayırlı işler dileyerek seçimlerde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yerel Seçimlerde 3. kez Alaplı Belediye Başkanlığına layık gören ve yetkilendiren tüm hemşehrilerime ayrıca teşekkür ettiklerini belirten Başkan Tekin, “İlçemizde sandığa giderek, güzel bir demokrasi örneği gösteren her bir vatandaşımıza tüm içtenliğimle şükranlarımı sunuyorum. Şahsıma seçim sürecinde çaldığımız her bir kapıda gösterdiğiniz sevgi ve teveccüh için de ayrıca çok minnettarız. Alaplı’mızda 10 yılı geride bıraktık. Şimdi önümüzde yeni bir 5 yıl var. Bizler geçmiş dönemlerde çok önemli çalışmalara imza attık. Önümüzdeki 5 yılda aynı aşkla ve heyecanla çalışmalarımıza devam ederek çok güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız. Seçim çalışmaları boyunca bizi yalnız bırakmayan CHP Parti teşkilatımıza, Aileme, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Belediye Meclis üyesi arkadaşlarıma, ekibimize, takdirini bizden esirgemeyen tüm halkımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.