Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C

Türkiye’nin Nobeli, Şampiyonlara verildi

Türkiye’nin Nobeli, Şampiyonlara verildi
8 Temmuz 2023 19:43
256
A+
A-


Türkiye’nin Nobeli, Şampiyonlara verildi

23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında verilen ve Türkiye’nin Nobel’i olarak kabul edilen Sevgi, Barış, Dostluk (SBD) ödülünün ilki Kdz. Ereğli Belediyespor Paravolley ve Para-Yelken Takımı’na verildi.

 

#Türkiye #Kdz. Ereğli #Halil Posbıyık

Kdz. Ereğli 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında verilen Sevgi, Barış, Dostluk ödülünün ilki Türkiye Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor Paravolley ve Para-Yelken takımına verildi.

Festival için alanda bulunan on binlerce kişinin önünde ödülü almak üzere Paravolley Takımı oyuncuları Takım Kaptanı Belediye Meclis Üyesi Tarkan Atik, Oytun Çalkap, Emircan Uzun, Emir Karaoğlu, Serkan Erseller, Nazım Erdoğan, Betül Tural, Sena Karaoğlu, Uğur Erdoğan, Recep Ateş, Atilla Altay ve Koordinatör Tanju İke, Antranör Adem Çelik ile Para-Yelken Takımı sporcuları Büşra Nur Çelik, Furkan Erçin ve Emir Turnacıgil sahneye davet edildi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ve torunları Tuva ve Duhan ile sahneye çıkarak SBD ödülünü takdim etti.

Başkan Halil Posbıyık, 12 branşta 900 sporcuya destek olan Kdz. Ereğli Belediyespor’un gençlere sahip çıkmayı sürdürdüğünü belirterek; “Türkiye Şampiyonu olan Paravolley Takımımızı ve dünyada derece yapan Para-Yelken Takımımızı kutluyorum, başarıların devam edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Paravolley Takımı Kaptanı Belediye Meclis Üyesi Tarkan Atik ise “Ereğli İl olduğunda bu başarılarımızı daha da artıracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

SBD ödüllerinin diğerleri 6 Şubat depremlerinde kahramanlıklarıyla gururumuz olan Zonguldak’lı Madencilere ve Türk Halk Müziği’ne katkıları nedeniyle Arif Sağ’a verilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.