ILGAZ İNŞAAT’TAN POLATLIYA YENİ VAGON FABRİKASI YATIRIMI

ARUS üyesi Ilgaz İnşaat’ın Polatlı Organize Sanayi Bölgesindeki travers fabrikası ve planlanan yeni vagon yatırım tesislerini ziyaret ettik.
Ziyarete OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve ARUS Yönetim Kurulu üyesi Orhan Aydın, OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sıtkı Öztuna, Arus Koordinatörü İlhami Pektaş, OSTİM Teknik Üniversitesi, Ostim Yatırım ve beraberindeki heyet katıldı.
Ilgaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan’ın Ilgaz İnşaat’ın faaliyetleri ve yatırımları konusunda bilgi vermesinin ardından 150 dönüm üzerine kurulu 80 dönüm kapalı alanda travers fabrikası, kiriş fabrikası ve yeni vagon tesis alanları ziyaret edildi.
Yeni üretim tesislerinin Nisan ayında faaliyete geçmesi ve tesisler tam kapasite ile üretime geçtiğinde 2000 civarında istihdam sağlaması planlanıyor.
Ülkesine yatırım yapmak için milli duygularla canla başla büyük çaba harcayan Selahattin beyi yürekten tebrik eder, yatırımlarının artarak devamını dileriz.