Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Uygulamada uyuşturucu madde ele geçirildi…

Uygulamada uyuşturucu madde ele geçirildi…
2 Haziran 2023 17:19
217
A+
A-

Uygulamada uyuşturucu madde ele geçirildi…

Karadeniz Ereğli ilçe emniyet müdürlüğünce yapılan uygulamalarda 4 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce 31.05.2023 ve 01.06.2023 tarihlerinde yapılan uygulama ve denetimlerde (4) şüpheli şahıs yakalandı.

• Zonguldak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü / Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince B.T. ve C.C. isimli şüpheli şahısların üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Şüpheli şahıslara Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

• Asayiş Büro Amirliği ekiplerince O.Ü. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

• Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Müftü Mahallesinde faaliyet gösteren bir kıraathanede kumar oynandığı tespit edildi. İşyeri sahibi S.K. isimli şüpheli şahsa Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçundan adli işlem yapıldı.

Kumar oynadıkları anlaşılan A.U. ve K.A. isimli şahıslara 8.110 TL idari para cezası uygulandı” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.