Dolar 32,5003
Euro 34,7680
Altın 2.489,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Uyuşturucu Satanlar Ve İçenler Patlamaya Devam Ediyor

Uyuşturucu  Satanlar Ve İçenler Patlamaya Devam Ediyor
23 Aralık 2022 18:28
286
A+
A-

Zonguldak’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü 20.12.2022 tarihinde İl Merkezinde operasyonda Zonguldak’ta park halindeki minibüsün yanması ile ilgili olarak Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada aracın kundaklandığı ortay açıktı.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “13.12.2022 Salı günü Zonguldak-Merkez ilçesi mülki sınırları içerisinde park halinde olan aracın sebebi bilinmeyen bir nedenle yandığı ihbarının alınması üzerine, olaya müdahale eden Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yanmanın kaza nedeniyle olamayacağı şüphesiyle hareket ederek olayın aydınlatılmasına yönelik geniş çaplı yapılan araştırma ve inceleme neticesinde; (1) şüpheli şahsın aracı kasıtlı olarak yaktığı tespit edilmiş ve yapılan takip sonucu şüpheli şahıs 21.12.2022 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan şüpheli şahıs, 22.12.2022 günü sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir” denildi.rçekleştirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından (3) şüpheli şahıs yakalandı. Operasyon kapsamında (32) gram uyuşturucu madde ve (2) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. S.Ç. isimli şüpheli şahsa uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı. T.D. ve Ş.Ç. isimli şüpheli şahıslar uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen T.D. ve Ş.Ç. isimli şüpheli şahıslar mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.