Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 15°C
Çar 16°C
Per 17°C

Vali Hacıbektaşoğlu, Ereğli Bakımevini ziyaret etti

Vali Hacıbektaşoğlu, Ereğli Bakımevini ziyaret etti
1 Şubat 2024 18:30
67
A+
A-

Vali Hacıbektaşoğlu, Ereğli Bakımevini ziyaret etti

 

Vali Hacıbektaşoğlu, Ereğli Bakımevini ziyaret etti

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kdz. Ereğli ilçesini ziyareti çerçevesinde ilçenin köy yollarının yapım, bakım ve onarım işleri, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Kozlu ilçelerinin sıcak asfalt üretimi, bölgenin karla mücadele ve afet çalışmalarının yürütüldüğü İl Özel İdaresi Kdz. Ereğli Bakımevinde incelemelerde bulunarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz’dan brifing aldı.

Bakımevinde ve şantiyede görevli personel ile bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu; “İlimiz, Türkiye’de en fazla afet yaşanan iller arasında. Yaşadığımız afetlerde sizlere daha çok görev ve sorumluluk düşmektedir.

Özverili çalışmalarınız için sizlere teşekkür ederim.

Allah, Zonguldak’ımızı her türlü afetten korusun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.