Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Veteranlar’dan Sesli’nin iftarına yoğun ilgi 

Veteranlar’dan Sesli’nin iftarına yoğun ilgi 
13 Mart 2024 00:18
117
A+
A-

Veteranlar’dan Sesli’nin iftarına yoğun ilgi 

 

Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, Veteranlar Futbolcularına iftar programı düzenledi.

Düzenlenen iftar programında Beden Eğitimi Hocası aynı zamanda Veteranlar oyuncusu İlker Bozkurt’unda doğum gününü kutladılar. Ekip arkadaşları ile beraber göreve geldiklerinde Kdz. Ereğli’de ki saha sorununu çözeceklerini belirten Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, belediyenin ağlama makamı değil, çözüm makamı olduğunu söyledi.

 

Veteranlar futbolcularına spor ile ilgili projelerini aktaran Sesli konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Çok değerli futbolcu arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz. İftarımıza katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz futbolu resmiyette bırakmış ama futbola devam eden insanlarız. Biz futbolu bırakmayız. Onun için veteranlar diye bir lig kurulmuş, çok güzel bir organizasyon. Ereğli’den de çok iyi takımlar var. Eski futbolcular bir araya gelmiş oluyoruz. Bunları yaparken en büyük sıkıntımız saha. Lanet olası sahadan bir türlü kurtulamadık. Eskiden Erdemir ve Beyçayırı vardı, yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulmadığımız sahaydı. Belediye başkanı olduktan sonra ilk yaptığım iş Beyçayırı stadını suni çime kavuşturmak oldu. Daha sonra da Erdemir yaptı. Ama ne hikmetse yine kurtulamadık bu sefer sahalar az gelmeye başladı. Takımlar çoğaldı. Bir baktık Beyçayırı stadında 5 tane takım var. Bölsen bölünmüyor. Ama biz bununla ilgili çalışma yaptık. Çözüm yok mu var. Belediye makamı ağlama makamı değil, çözüm makamı. Ekip arkadaşlarımla beraber göreve gelirsek, iki tane nizami ölçülerde saha yapıyoruz. İkisini de amatör takımları ve veteranlara vereceğiz, idmanlarını orada yapacaklar. Ayrıca Erdemir stadını da alıyoruz. Zeminini düzeltiyoruz, tribünü yaklaştırıyoruz asıl stadı oraya yapıyoruz. İdman içinde kemer alanında sit alanı denen yerde yapacağız. Ayrıca Beyçayırı stadının altına 500 araçlık otopark yapıyoruz. Bütün takımlara, soyunma odası veriyoruz. Çamaşarhanesi de olacak. Beyçayırı stadında soyunma odası, tuvaletleri duşları ayrı bir rezillik. Cezaevi alanına da spor kompleksi yapıyoruz. Yine altında otopark olacak. Yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, basket ve voleybol sahası da yapacağız. Ereğli’de o bölgede ki trafik sorununu da çözmüş oluyoruz. Amatör Spor Kulüplerine de maddi destek sağlayacağız. 180 bin nüfusumuz var. Ama takımımızda oynayan bir tane çocuğumuz var, onu da bu sene aldılar. herhâlde onu da mecbur olduğu için aldılar. Takımımızı ne olursa olsun profesyonel lige çıkartma mecburiyetindeyiz. Ama maalesef senelerdir 10 milyon, 20 milyon, 30 milyon derken limit kaçtı. Takımın ne zaman çıkacağı da belli değil. Çünkü yöneticilik yapanlar topa vurmamış insanlar. Futbolu bilenlerin yönettiği bir takımımız olacak. Hedefimiz önce 3 sonra 2. Ereğli’de potansiyel var, hem maddi, hem seyirci hem de sizin gibi futbolu bilen insanlar var.

 

Geçen sene 50 yaş veteranları olarak Antalya’ya gittik. Sağdan soldan takımlar geldi. Orada hem 40, hem 50 yaş müsabakaları vardı. Gıpta ettiğimiz bir olay oldu. Iğdır’dan iki tane takım geldi. Bir otobüse binip gelmişler. İhtiyaçlarının tamamını bir holding karşılamış. Buradan bırakın masrafları bir araba bile alamıyorlar.Bizde ekip olarak göreve geldiğimizde yılda bir kere tüm masraflarını biz karşılayacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.