Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

YAĞIZ BU ÜRETME HIZI İLE MİLLETVEKİLİ OLUR …

YAĞIZ BU ÜRETME HIZI İLE MİLLETVEKİLİ OLUR …
15 Aralık 2022 15:59 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2022 16:37
509
A+
A-

Not : Başlığımız üstüne bizi arayarak “öncelikle bana layık gördüğünüz bu yakıştırma için çok  tesekkür ederim lakin bu kisisel saptamanızdan dolayı yanlış anlaşılmak istemediğimi de buradan sizin aracığınızla kamuoyuna soylemek isterim”diyen Yağız sözlerine şöyle devam etti ;

” Kızılay başkanlığı gibi manevi yönü huzura dayalı kutsal bir göreve geldikten sonra siyasi her olaydan kendimi çektim ve artık siyasette olmama kararı aldım .

Allah nasip kısmet ederse bu manevi huzurunun nirvasına erişene kadar elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Ekibim ile çok mutlu ,huzurlu günler geçiriyoruz. Bizlere ihtiyacı  olan son kişi kalana kadar Birlikte  yapacak çok işlerimiz var .”diyerek  teşekkür ederek telefonunu  kapattı..

 

en üst seviyesine ulaşmak istiyorum.

Kızılay ilk arama kurtarma ekibini Kdz. Ereğli’de kuruyor

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Kızılay Afet Genel Müdürlüğü’nün onayı ile Türkiye’de ilk kez Kızılay çatısı altında arama kurtarma birimi kurulması kararının onaylandığını söyledi.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız ilçede Kızılay arama kurtarma ekibi kuracaklarını açıkladı. Başkan Yağız konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Türk Kızılayı Kdz Ereğli Şubesi olarak uzun zamandır planladığımız arama kurtarma birimi kurma projemiz Kızılay Afet Bölge Müdürlüğü tarafından onaylandı. Kızılay olarak Türkiye’de ilk olarak arama kurtarma birimi ilçemizde kurulması yetkisi verildi. Bilindiği üzere daha yakın bir zaman içerisinde Düzce’de bir deprem yaşandı. Çok şükür yıkım olmadı ancak arama kurtarmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Bizim bölgemiz birinci derece deprem kuşağında yer almamasına karşın birinci derece deprem kuşağında yer alan illere çok yakınız. Dolayısıyla olası bir felakette ilçemizde kuracağımız arama kurtarma ekibimiz çok kısa bir süre içerisinde müdahale edebilir. İnsanlığa hizmet etmek adına arama kurtarma birimi de büyük önem taşımaktadır. Bölgemizde bu anlamda yetişmiş deneyimli insan bulmakta mümkün. Kızılay Şubemiz de kuracağımız arama kurtarma biriminde yer almak isteyen madenci, dalgıç, gönüllü itfaiyeci ve diğer gönüllü vatandaşlarımız Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubemiz ile irtibata geçebilirler. Bu konuda bölgemizdeki kamu kurumları başta olmak üzere, sivil toplum ile özel kuruluşları duyarlı olmaya ve Kızılay bünyesinde kuracağımız arama kurtarma birimimize destek olmaya davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.